Νατάσα Θεοδωρίδου – Παντελής Καναράκης: Αγνώριστοι χωρίς πλαστικές… 20 χρόνια πριν! (φωτο)

Νατάσα Θεοδωρίδου – Παντελής Καναράκης: Αγνώριστοι χωρίς πλαστικές… 20 χρόνια πριν! (φωτο)

Ο Παντελής Καναράκης έκανε ένα throwback που όχι μόνο ενθουσίασε τους διαδικτυακούς του φίλους αλλά τους άφησε και άφωνους. Όπως αποκάλυψε μέσα από την ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο γνωστός ηθοποιός, η φιλία του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου ξεκίνησε 20 χρόνια πριν όταν συνεργάστηκαν για πρώτη φορά.

Συγκεκριμένα ο Παντελής Καναράκης δημοσίευσε μια φωτογραφία του τότε και μια του σήμερα και έγραψε: «Αυτές τις δυο φωτογραφίες τις χωρίζουν πάνω από δυο δεκαετίες. Σ ένα νυχτερινό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη μια νεαρή τραγουδίστρια μαγεύει τον κόσμο με τη φωνή της. Στα μέσα της σεζόν προσλαμβάνεται κι ένας ηθοποιός που μόλις έχει τελειώσει τη δραματική σχολή! Γνωρίζονται και γελάνε! Αγαπιούνται και γελάνε! Είναι μαζί στο καράβι της ζωής και γελάνε! Για πάνω από είκοσι χρόνια με τη Νατάσα έχουμε περάσει ωραία, δύσκολα, εύκολα, συνηθισμένα, ασυνήθιστα, ζόρικα, τρυφερά, σκληρά μα πάνω απ όλα έχουμε γελάσει πολυυυυ. Έτσι στο γέλιο χτίστηκε η αγάπη μας! Και αυτό το καλοκαίρι για άλλη μια φορά θα το περάσουμε γελώντας και θα το μοιραστούμε μαζί σας! Η ζωή είναι ωραία και σταθερά σας αγαπώ».

Ο Παντελής Καναράκης και η Νατάσα Θεοδωρίδου συχνά δημοσιεύουν χιουμοριστικά βιντεάκια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ δεν είναι λίγες και οι φορές που συνεργάζονται στα νυχτερινά μαγαζιά όπου εμφανίζεται η γνωστή τραγουδίστρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CA7vnh-pB3k

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.