Απεβίωσε στα 70 της η Mary Pat Gleason – Θυμάστε ποιο ρόλο είχε υποδυθεί στα «Φιλαράκια»;

Απεβίωσε στα 70 της η Mary Pat Gleason – Θυμάστε ποιο ρόλο είχε υποδυθεί στα «Φιλαράκια»;

Η Mary Pat Gleason έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών από καρκίνο τραχήλου της μήτρας. Σύμφωνα με το ET, η οικογένειά της παρέμεινε σταθερά στο πλευρό της τα τελευταία 4 χρόνια στα οποία πάλευε με την ασθένεια· ύστερα όμως από ένα δύσκολο μήνα νοσηλείας και μάλιστα εν μέσω πανδημίας, η ηθοποιός δεν κατάφερε εν τέλει να βγει νικήτρια.

Τέλος Απριλίου, μπόρεσε να μεταφερθεί σε σπίτι φίλων της όπου και άφησε την τελευταία της πνοή. Κατά τον ανηψιό της, John Brostrom σημαίνει πολλά για την οικογένειά τους το γεγονός ότι μέσα από την απώλειά της συνειδητοποίησαν πόσο αγαπητή ήταν στην κοινότητα του Χόλιγουντ.

Για τους φανατικούς των Friends, είχε εμφανιστεί στο επεισόδιο της πρώτης σεζόν «The One With George Stephanopoulos», όπου υποδύθηκε τη νοσοκόμα Sizemore στη ρεσεψιόν του νοσοκομείου.

Παράλληλα, είχε κάνει ένα σωρό guest εμφανίσεις σε πολύ γνωστές σειρές και ταινίες, μεταξύ των οποίων τα, Sex and the City, Desperate Housewives και Βασικό Ένστικτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η οικογένειά της ζήτησε από όσους θέλουν να την τιμήσουν να κάνουν δωρεά σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που υποστηρίζουν την έρευνα για τη διπολική διαταραχή από την οποία έπασχε η ηθοποιός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.