ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Δ.Σχοινάς για την ληστεία στο σπίτι του: «Μας έδεσαν και μας χτύπησαν – Ήθελαν να μας φοβερίσουν» (βίντεο)

Δ.Σχοινάς για την ληστεία στο σπίτι του: «Μας έδεσαν και μας χτύπησαν – Ήθελαν να μας φοβερίσουν» (βίντεο)

Ο Διονύσης Σχοινάς σπάει την σιωπή του και μιλάει για τον τρόμο που έζησε πριν από λίγους μήνες στο σπίτι του, όταν και άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του.

Τέσσερις κακοποιοί φορώντας κουκούλες, ακινητοποίησαν την Καίτη Γαρμπή τη στιγμή που επέστρεφε στο σπίτι της μετά από βραδινή εμφάνιση, και μάλιστα τη στιγμή που έμπαινε στο γκαράζ. Οι δράστες απείλησαν την Καίτη και την ανάγκασαν να τους οδηγήσει μέσα στο σπίτι. Το ζευγάρι προσπάθησε να μην αντισταθεί, καθώς μαζί τους είχαν και τον γιο τους. Οι κακοποιοί με τα όπλα τους έδεσαν, απέσπασαν όσα ήθελαν να πάρουν κι εξαφανίστηκαν.

Το διάσημο ζευγάρι δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις γι αυτή την κινηματογραφική περιπέτεια που έζησε, έτσι το πρώτο διάστημα κράτησε σιγήν ιχθύος. Όσο ο καιρός περνάει, η Κάιτη και ο Διονύσης έχουν ξεπεράσει το σοκ και ενίοτε μπορεί να απαντήσουν σε κάποιες ερωτήσεις για αυτό το τρομακτικό βράδυ.

Ο Διονύσης Σχοινάς, καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After dark», στο επεισόδιο που θα προβληθεί το βράδυ της Παρασκευής, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο πώς βίωσε αυτή την εφιαλτική εμπειρία:

«Έγινε το σκηνικό αυτό που ήταν Χόλιγουντ. Ήταν ένα πολύ δύσκολο δωδεκάλεπτο τη ζωή μας, γιατί δώδεκα λεπτά κράτησε. Το «παλτό» το έφαγε η Καίτη στην αρχή, γιατί μπήκε μέσα στο σπίτι και πριν κλείσει η γκαραζόπορτα μπήκαν τα τέσσερα άτομα με τα όπλα και της λένε «ανέβασε μας επάνω». Επάνω ήμασταν και ο Δημήτρης και εγώ. Ο Δημήτρης κοιμόταν εγώ ήμουν ξύπνιος. Ο Δημήτρης ξύπνησε επειδή άκουσε την φασαρία. Όλη η φάση ήταν κουκουρούκου. Μας δέσανε, με χτύπησαν και λίγο για να με φοβερίσουν αλλά σε όλη αυτή τη φάση μας σεβάστηκαν κιόλας. Η Καίτη τους μίλησε και πάρα πολύ καλά, τους είπε «παιδιά για να το κάνατε αυτό έχετε πολύ μεγάλη ανάγκη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Διονύσης Σχοινιάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.