Κ.Καραφώτης: «Θέλω την προσωπική μου ζωή να την κρατώ προσωπική – Έχει πολλές ευθύνες το να μεγαλώνεις ένα παιδί»

Κ.Καραφώτης: «Θέλω την προσωπική μου ζωή να την κρατώ προσωπική – Έχει πολλές ευθύνες το να μεγαλώνεις ένα παιδί»

Όπως είναι γνωστό, την καρδιά του δημοφιλή τραγουδιστή Κώστα Καραφώτη έχει «κλέψει» η Εύη Σαλταφερίδου, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τον δεύτερο κύκλο του Survivor.

Ο Κώστας Καραφώτης, ο οποίος αυτή την περίοδο είναι coach στο «Just the 2 Of Us», παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση του, ενώ αποκάλυψε εάν έχει στο μυαλό του την δημιουργία οικογένειας.

Οι δηλώσεις του

«Πιστεύω ότι στ’ αλήθεια δεν αφορά κανέναν αν πήγα με τη σύντροφό μου για διήμερο στον Πόρο ή για απογευματινό καφέ στην Γλυφάδα. Δεν θα κρύψω ποτέ τη σχέση μου, αλλά, ναι, είναι άβολο να πρέπει να δημοσιοποιήσεις μια σχέση πριν να έχει περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα τουλάχιστον. Ή να τη δημοσιοποιούν άλλοι για σένα».

Στην ερώτηση αν είναι μαζί με τη σύντροφό του εδώ και καιρό είπε «Είμαστε ζευγάρι από τον περασμένο Οκτώβριο. Όμως, νιώθω πως οι λεπτομέρειες για μια φρέσκια σχέση δεν προσφέρουν τίποτα σε κανέναν, πέρα από μερικούς τίτλους σε sites. Θέλω την προσωπική μου ζωή, να την κρατώ προσωπική».

Ενώ μίλησε για το θέμα της οικογένειας λέγοντας «Πάντα υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Θα μπορούσα να με φανταστώ πατέρα, είναι μια πτυχή που ανακάλυψα όταν γεννήθηκε ο ανιψιός μου, ο Σταύρος, στον οποίο έχω τεράστια αδυναμία. Βλέπω, βέβαια, από την αδερφή μου πως έχει πολλές ευθύνες το να μεγαλώνεις ένα παιδί. Το πιο καλό παιδί είναι πάντα το παιδί του αλλουνού».

«Δεν έχω βρει ακόμη τη γυναίκα με την οποία να νιώσω πως θέλω να μεγαλώσω παιδιά. Αν και έχουν περάσει από τη ζωή μου γυναίκες πολύ αξιόλογες, προφανώς με πέτυχαν σε μια φάση που δεν ήθελα οικογένεια και δεσμεύσεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.