ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η Τ. Ροντρίγκες φωτογραφίζεται με εσώρουχα και αποκαλύπτει: «Ντρεπόμουν να γυμναστώ με τον Κ. Ρονάλντο»

Η Τ. Ροντρίγκες φωτογραφίζεται με εσώρουχα και αποκαλύπτει: «Ντρεπόμουν να γυμναστώ με τον Κ. Ρονάλντο»

Δεν είναι και λίγα τα βίντεο που ανέβασε το ζεύγος Ρονάλντο εν μέσω καραντίνας, στα οποία γυμναζόταν. Αυτό όμως που δεν φάνηκε στα βίντεο ήταν τ’ ότι η Τζορτζίνα Ροντρίγκες ντρεπόταν να γυμναστεί δίπλα στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, έδωσε συνέντευξη και έκανε μια φωτογράφιση σε περιοδικό.

Στην συνέντευξή της αποκάλυψε πως στην αρχή ντρεπόταν να γυμνάζεται με τον γνωστό ποδοσφαιριστή, λόγω της άριστης φυσικής του κατάστασης.

Ωστόσο παραδέχτηκε πως πλέον γυμνάζονται μαζί και έχει τον καλύτερο «δάσκαλο» για το σώμα της.

Η μελαχρινή σύντροφος του Κριστιάνο, φωτογραφήθηκε με εσώρουχα και το κορμί της δείχνει άψογο.

https://www.instagram.com/p/CAqEMXjKQrJ

https://www.instagram.com/p/CAxMvbEKHuD

Τι είπε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Μάλιστα στην συνέντευξη της είπε πως ο αγαπημένος της «είναι η έμπνευσή της». Παράλληλα τόνισε πως πλέον λατρεύει να προπονείται μαζί του. Συγκεκριμένα τόνισε: «Αρχικά ντρεπόμουν να δουλεύω με τον Κριστιάνο, φανταζόμουν ότι πρέπει να προπονηθώ στον ίδιο χώρο μαζί του.

Στην αρχή έκανα γυμναστική στο σπίτι όταν εκείνος πήγαινε για προπόνηση, ώστε να μπορούμε μετά να περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί όταν επέστρεφε», ανέφερε και συνέχισε: «Ο Κριστιάνο γυμνάζεται το πρωί και ξανά το απόγευμα, είναι ελίτ αθλητής. Είναι απίστευτο πώς αφιερώνεται στο πάθος του για το ποδόσφαιρο». Άλλωστε αξίζει να σημειωθεί πως o Κριστιάνο Ρονάλντο έχει επιστρέψει στις προπονήσεις μετά την καραντίνα λόγω του κορωνοϊού σε τρομερή φυσική κατάσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B_XI9aeIeb2

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.