Το κρυφό ταλέντο που έκρυβε η Μέγκαν Μαρκλ

Το κρυφό ταλέντο που έκρυβε η  Μέγκαν Μαρκλ

Η Μέγκαν Μαρκλ απέδειξε ότι εκτός από ηθοποιός έχει κι άλλα κρυφά ταλέντα!

Στις 23 Ιουνίου, κατά την διάρκεια της επίσκεψής της μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι στο Homeboy Industries – το οποίο υποστηρίζει άτομα που έχουν αποφυλακιστεί ή ήταν πρώην μέλη συμμοριών – εκτός από την παρασκευή γευμάτων και το ζύμωμα, μίλησε σε άπταιστα ισπανικά.

Προς έκπληξη των εργαζομένων, η 38χρονη Μέγκαν Μαρκλ, άρχισε να μιλά στα Ισπανικά με έναν από τους υπαλλήλους. «Μιλούσε τέλεια ισπανικά με μια νεαρή γυναίκα» λέει ο ιερέας Γκρεγκ Μπόιλ, ιδρυτής της οργάνωσης στο περιοδικό People. «Δεν κόλλησε καθόλου. Άρχισε να μιλά αμέσως ισπανικά, κάτι που ήταν μια αποκάλυψη, διότι τα μιλούσε πολύ καλά».

Η Μέγκαν Μαρκλ με μάσκα και σκούφο βοηθά στην παρασκευή γευμάτων για ευπαθείς ομάδες

Μετά την αποφοίτησή της από το διεθνές Πανεπιστήμιο Northwestern, η Μέγκαν Μαρκλ εργάστηκε στην Αμερικανική πρεσβεία στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, όπου εξασκήθηκε στην γλώσσα.

Όσο για την επίσκεψή τους στο Homeboy Industries, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι «ήταν πολύ απλοί και απολύτως αφοσιωμένοι στην δουλειά τους», πρόσθεσε ο ιερέας, τονίζοντας πως η δούκισσα του Σάσεξ τον κάλεσε λίγο μετά την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ για να κανονίσουν μια συνάντηση και να βοηθήσουν εθελοντικά στο έργο τους.

«Δεν ήθελε να καθίσουμε να συζητήσουμε ή να τους κάνουμε μία ξενάγηση» προσθέτει ο ιερέας. «Ήξεραν ότι η δουλειά μας είναι να βοηθήσουμε στην αντιμετώπιση της επισιτιστικής ανασφάλειας στην κομητεία, και αυτό την ενδιέφερε, οπότε είπε: ‘Θέλουμε να έρθουμε και να βάλουμε μια ποδιά’. Και αυτό έκαναν. Ήταν υπέροχο. Φόρεσαν επίσης μάσκα, γάντια και καλύμματά μαλλιών και ετοίμασαν κρουασάν και άλλα προϊόντα για όσους έχουν ανάγκη στην κοινότητα. Η Μέγκαν ήταν αρκετά καλή στην δουλειά αυτή, ο Χάρι μάλλον λιγότερο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.