ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κώστας Βουτσάς: O 4χρονος γιος του μιλά για τον πατέρα του

Κώστας  Βουτσάς: O 4χρονος γιος του μιλά για τον πατέρα του

Η Αλίκη Κατσαβού, η τελευταία σύζυγος του αείμνηστου Κώστα Βουτσά, μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για την απώλειά του.

Έδωσε συνέντευξη με τον μικρό της γιο, Φοίβο Βουτσά, ο οποίος είπε και εκείνος δύο λόγια για τον μπαμπά του. «Τον θυμάμαι τον μπαμπά. Θυμάμαι που πήγαμε στην παράσταση του μπαμπά» είπε ο μικρός.

Η Αλίκη Κατσαβού τόνισε στην εκπομπή ότι ακόμα δεν έχει ξεπεράσει την απώλεια του συζύγου της. «Κλαίω μόνο κρυφά. Δεν είμαι και μητέρα και πατέρας. Δε μπορώ να είμαι πατέρας. Στο σπίτι δεν έχω πειράξει τα πράγματα του Κώστα. Τα περισσότερα πράγματα θα μείνουν έτσι. Δε με απασχολεί να ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Δε μπορώ καν να διανοηθώ πως θα ξαναβάλω έναν σύντροφο δίπλα μου. Ποιος θα συγκριθεί με τον Κώστα; Η δύναμή μου είναι ο Φοίβος και η δουλειά μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.