ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Gigi Hadid: Tο τρικ για να κρύβει την εγκυμοσύνη της (βίντεο)

Gigi Hadid: Tο τρικ για να κρύβει την εγκυμοσύνη της (βίντεο)

Η Gigi Hadid αποκάλυψε πώς συνεχίζει να κρατά την εγκυμοσύνη της μυστική εδώ και έξι μήνες!

Όταν κάποια θαυμάστρια ρώτησε το διάσημο μοντέλο, «Πώς γίνεται να μην έχεις κοιλιά; Είμαι 4 μηνών έγκυος και η κοιλιά μου είναι τεράστια, αλλά εσύ δείχνεις φανταστική!».

Στο βίντεο, η Gigi συνομιλεί με την σεφ Sophia Roe σχετικά με το Black Lives Matter. Ενώ δεν αναφέρεται καθόλου στην εγκυμοσύνη της, στα σχόλια απάντησε στην ερώτηση που της έγινε.

«Αυτή η γωνία λήψης και η πραγματικά πάρα πολύ φαρδιά ολόσωμη φόρμα δημιουργούν την τέλεια οφθαλμαπάτη», έγραψε το διάσημο μοντέλο. «Από διαφορετική πλευρά, είναι άλλη ιστορία! Χαχα- σου εύχομαι τα καλύτερα!».

Η Gigi Hadid περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της, Zayn Malik, περίπου τον Σεπτέμβριο. Η είδηση για την εγκυμοσύνη της κυκλοφόρησε στα τέλη Απριλίου και αργότερα η ίδια το επιβεβαίωσε μιλώντας στην εκπομπή Tonight Show του Τζίμι Φάλον.

Η Gigi Hadid «έγκυος στο πρώτο της παιδί» – Περιμένει μωρό με τον Zayn Malik «Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Προφανώς, ξέρεις, ευχόμαστε να το είχαμε ανακοινώσει με τους δικούς μας όρους, αλλά είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι και ευγνώμονες για τις ευχές και την υποστήριξη όλων, οπότε ευχαριστώ», είχε δηλώσει τότε, αποκαλύπτοντας επίσης πως λόγω των αυξημένων ορμονών «κλαίει κάθε πέντε λεπτά».

Σε παλαιότερο Instagram Live, είχε εξηγήσει πως ήταν «λιγάκι έγκυος» στη διάρκεια του Μήνα Μόδας φέτος, αλλά ο κόσμος νόμισε απλώς πως έχει βάλει εμφυτεύματα στο πρόσωπο.

https://www.instagram.com/tv/CB0uPmEnmq4/?utm_source=ig_embed
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.