ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η Ρ. Διαλυνά εξομολογείται: «Έπαθα σοκ όταν μου ζήτησε δανεικά ο Κ. Χατζηχρήστος»

Η Ρ. Διαλυνά εξομολογείται: «Έπαθα σοκ όταν μου ζήτησε δανεικά ο Κ. Χατζηχρήστος»

Η Ρίκα Διαλυνά προχώρησε σε δηλώσεις για τον Κώστα Χατζηχρήστο και αποκάλυψε ένα περιστατικό το οποίο δεν έγινε γνωστό ποτέ, όμως της προκάλεσε σοκ.

«Ήταν πολύ σπουδαίος άνθρωπος και ηθοποιός. Θυμάμαι που μου έλεγε «τα δικά σου πόδια ξεκινούν από το λαιμό σου». Επίσης, δεν μπορώ να παραλείψω να πω ότι όσοι συνεργάστηκαν με τον Χατζηχρήστο τον λάτρεψαν κυριολεκτικά. Τους ζούσε όλους και ας μην είχε ο ίδιος ούτε φράγκο στην τσέπη.

Θα σας πω κι ένα περιστατικό. Τα τελευταία χρόνια τον φιλοξενούσαν στο “Στάδιον”, το ξενοδοχείο. Είχαμε πάει, λοιπόν, ένα βράδυ με τον άντρα μου και περιμέναμε έναν φίλο. Και όπως καθόμασταν στο μπαράκι, έρχεται ο Χατζηχρήστος, κάθεται δίπλα μου και μου ψιθυρίζει «Ρίκα, έχεις να μου δώσεις τίποτα χρήματα; Αν έχεις, χωρίς να σε δουν, βάλ’ τα μέσα στην τσέπη μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ψάχνω την τσάντα μου, βγάζω το μοναδικό πεντοχίλιαρο που είχα και του το έβαλα στην τσέπη. Έπαθα μεγάλο σοκ. Γιατί ο Χατζηχρήστος είχε δώσει και την ψυχή του για τους συναδέλφους του. Δεν άφησε ποτέ κανέναν απλήρωτο. Για μένα ο Χατζηχρήστος ήταν ο πιο αριστοκρατικός ηθοποιός. Θυμάμαι άλλη μια φορά που μου έδωσε ένα κουτί. Το ανοίγω και τι να δω; Ένα βραχιόλι. Κοκκινίζω και του λέω «σας ευχαριστώ, αλλά δεν θα το πάρω. Δεν μου επιτρέπεται». Και τελικά το είδα στο χέρι άλλης μεγάλης πρωταγωνίστριας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.