ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

O Τζόνι Ντεπ έδωσε κάνναβη στη 13χρονη κόρη του!

O Τζόνι Ντεπ έδωσε κάνναβη στη 13χρονη κόρη του!

Άλλοι γονείς λένε στα παιδιά τους να μην κάνουν ναρκωτικά και ο Τζόνι Ντεπ τους τα… προσφέρει.

Η Λίλι-Ρόουζ Ντεπ είναι πλέον 21 ετών και δεν μένει μαζί με το διάσημο πατέρα της. Όταν, όμως, ήταν 13 ετών θέλησε να δοκιμάσει ναρκωτικά για πρώτη φορά και ο Αμερικανός ηθοποιός έσπευσε να της βρει! Όπως εξήγησε ο Τζόνι Ντεπ, δεν ήθελε η έφηβη κόρη του να καπνίζει μαριχουάνα σε οποιοδήποτε ανεξέλεγκτο περιβάλλον. Ο 57χρονος ηθοποιός ανέφερε, ακόμα, πως γνώριζε πως η δική του κάνναβη ήταν «αξιόπιστη».

Ο Αμερικανός δήλωσε, ακόμα, ότι προμήθευσε μερικά από τα δικά του ναρκωτικά την κόρη του, αφού συζήτησε με τη μητέρα της και τότε σύζυγό του, Βανέσα Παραντί.

Όπως εξήγησε: «Η κόρη μου ήταν 13 ετών και όπως όλοι γνωρίζουμε στα 11, 12 και 13, όταν πας σε ένα πάρτι γυμνασίου, σε προσεγγίζουν άνθρωποι που θέλουν να σου δώσουν ποτό επειδή πίνουν στα 12 και 13, κάνουν κοκαΐνη στα 12 και 13, και καπνίζουν μαριχουάνα στα 12 και 13, κάνουν έκσταση και κάνουν πολλά ναρκωτικά. Της είπα τότε, “άκουσε γλυκιά μου, εάν είσαι σε ένα πάρτι και κάποιος σου το δώσει, πάρ’ το και πέρασέ το στο επόμενο άτομο. Μην πειραματιστείς με ναρκωτικά από άτομα που δεν γνωρίζεις”».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνεχίζοντας ο Τζόνι Ντεπ, αποκάλυψε: «Της είπα, ακόμα, “σε παρακαλώ κάνε μου την τιμή να έρθεις σε εμένα όταν είσαι έτοιμη, πραγματικά“. Είναι ένα ζήτημα ασφάλειας, ένας πατέρας ανησυχεί για την κόρη του σε τέτοιου είδους καταστάσεις, όταν ήρθε και είπε “είμαι έτοιμη”. Εάν αυτό είναι λάθος στα μάτια σας, εκτιμώ τη γνώμη σας, αλλά μεγάλωσα μια κόρη και ήμουν υπεύθυνος γονέας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.