Κρις Χέμσγουορθ: Προσθέτει όγκο για τις ανάγκες του ρόλου του Χαλκ Χόγκαν

Κρις Χέμσγουορθ: Προσθέτει όγκο για τις ανάγκες του ρόλου του Χαλκ Χόγκαν

Ο Κρις Χέμσγουορθ αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην βιογραφική ταινία του Χαλκ Χόγκαν και για τις ανάγκες του ρόλου το τελευταίο διάστημα το έχει ρίξει στην γυμναστική, καθώς θα πρέπει να «φουσκώσει» λίγο περισσότερο.

Ομολογουμένως πρόκειται για μια μεγάλη πρόκληση για τον ηθοποιό όσον αφορά τη φυσική του κατάσταση καθώς πρέπει να πάρει μερικά κιλά και να γίνει ακόμα πιο… «τούμπανο», από ό,τι τον είδαμε ως Thor! Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι ο Κρέμσγουορθ έχει χρόνο ακόμα μπροστά του αφού η παραγωγή βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο για την ώρα.

«Σαν παιδί πάντα ένα από τα μεγάλα μου είδωλα ήταν ο Χόγκαν», έχει παραδεχτεί ο ηθοποιός και σίγουρα το ίδιο θα δήλωναν όσοι μεγάλωσαν στα 90s.

Σε συνέντευξη στο Total Film ο Χέμσγουρθ αναφέρθηκε στις δυσκολίες του ρόλου όσον αφορά τη μεταμόρφωσή του λέγοντας: «Όπως μπορείτε να φανταστείτε η ετοιμασία για τον ρόλο θα είναι σε τρελό βαθμό σωματική. Θα πρέπει να βάλω περισσότερη μάζα από ποτέ, ακόμη παραπάνω από όσο έβαλα για τον Thor. Μετά υπάρχει, επίσης, το θέμα της προφοράς, των κινήσεων και του ύφους μου».

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ταινία θα εστιάζει στα πρώτα χρόνια της καριέρας του Χαλκ Χόγκαν μέχρι την άνοδό του στο τότε WWF (και σήμερα WWE) όπως και στην έκρηξη της Hulkamania στα 80s.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα κάτσει ο Τοντ Φίλιπς του βραβευμένου με Όσκαρ, Joker. Το σενάριο υπογράφουν οι Σκοτ Σίλβερ και Τζον Πολόνο ενώ η ταινία αναμένεται να είναι μία παραγωγή του Netflix και να έχει ως παραγωγό της τον Μπράντλεϊ Κούπερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.