ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Τζόνι Ντεπ: «Ήταν κόλαση αν δεν υπάκουα στους κανόνες της Άμπερ»

Τζόνι Ντεπ: «Ήταν κόλαση αν δεν υπάκουα στους κανόνες της Άμπερ»

Ο 57χρονος ηθοποιός Τζόνι Ντεπ κατέθεσε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου πως η 34χρονη πρώην σύζυγός του.

Η Χερντ ισχυρίστηκε πως ο Ντέπ τής είχε πετάξει κάποια στιγμή ένα μεγάλο μπουκάλι σαμπάνιας, κάτι που ο ίδιος αρνείται.

Συνεχίζεται η δίκη Ντεπ – Χερντ: Το «περιστατικό αφόδευσης» στο κρεβάτι που έφερε το τέλος στη σχέση τους «Ήθελε να είναι το επίκεντρο της προσοχής» Μιλώντας για την σχέση του με την Χερντ, ο Ντεπ είπε στο δικαστήριο πως ήταν «φυσιολογικό» για το ζευγάρι να τρώνε μπροστά από την τηλεόραση ή να βρίσκονται ξαπλωμένοι μαζί στον καναπέ.

«Ωστόσο μερικές φορές, από το πουθενά, αν το χέρι μου δεν κρατούσε το δικό της ή δεν την είχα αγκαλιά ή κάτι τέτοιο, το άρπαζε και το έβαζε στους μηρούς της, ώστε μετά να της δώσω την προσοχή που ήθελε», ανέφερε ο ηθοποιός.

«Ήταν σαν να υπήρχαν κανόνες, είχε μια ρουτίνα και αν δεν ανταποκρινόταν στα στάνταρ της τότε αυτό γινόταν πρόβλημα», πρόσθεσε. Στην τέταρτη ημέρα της πολύκροτης δίκης, ακούστηκαν επίσης στο δικαστήριο τα εξής: – Ο Ντεπ εμφανίστηκε αργοπορημένος στα 30ά γενέθλια της Χερντ το 2016 επειδή λίγο νωρίτερα είχε πληροφορηθεί την κακή κατάσταση των οικονομικών του.

Αργότερα πήγε στο κρεβάτι για να αποφύγει «οποιαδήποτε αντιπαράθεση» μαζί της καθώς, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, η πρώην σύζυγό του είχε «έκρηξη οργής» με την καθυστέρησή του.

-Ο ηθοποιός «έσπρωξε» την Χερντ στο έδαφος και την άρπαξε από τα μαλλιά στη διάρκεια ενός βίαιου καβγά, με τον Ντεπ να καταθέτει σχετικά με ένα «περιστατικό αφόδευσης» στο κρεβάτι τους «από την ίδια ή την παρέα της».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Άμπερ Χερντ ήταν παντρεμένη με τον Τζόνι Ντεπ από το 2015 μέχρι το 2017. Μάρτυρες, ανάμεσά τους οι πρώην σύντροφοι του ηθοποιού, Βανέσα Παραντί και Γουινόνα Ράϊντερ αναμένεται να καταθέσουν μέσω βιντεκλήσης τις επόμενες ημέρες στη δίκη, η οποία αναμένεται να διαρκέσει τρεις εβδομάδες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.