ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Χορεύει με τα παιδιά της και τρελαίνει το Instagram (βίντεο)

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Χορεύει με τα παιδιά της και τρελαίνει το Instagram (βίντεο)

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, όπου χορεύει χαρούμενη με τα παιδιά της!

Στόχος της Ζενεβιέβ Μαζαρί ήταν να τονίσει τη σημασία του να αγκαλιάζει κανείς τον εαυτό του όπως είναι, να του επιτρέπουμε να κάνει λάθη και να μη σκεφτόμαστε συνέχει τι θα πει ο κόσμος.

«Σε όλους εσάς που με ακολουθείτε, να αγαπάτε τα λάθη σας, τα σκοτάδια σας και να μην δίνετε λογαριασμό σε κανέναν, το μόνο που δεν χρωστάμε είναι η ζωή μας, όποτε σπάστε κούπες!! Αυτό είναι αφιερωμένο στην τεράστια οικογένεια μου σας αγαπώ» έγραψε η Ζενεβιέβ Μαζαρί στη λεζάντα της φωτογραφίας, κάνοντας tag όλους όσους έχουν μια σημαντική θέση στη ζωή της, ανάμεσα στους οποίους συναντάμε φυσικά τον σύζυγό της, Βασίλη Καρύδη, αλλά και τη συνεργάτιδά της στο GNTM και πολύ καλή της φίλη, Βίκυ Καγιά.

Στο τέλος μάλιστα, προσθέτει «είμαι τυχερή που σας έχω», απευθυνόμενοι στα πρόσωπο που συνθέτουν την «τεράστια οικογένειά της» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Ζενεβιέβ, λοιπόν, χορεύει με τα απίθανα παιδιά της, τα οποία έχει αποκτήσει με τον αγαπημένο της, Βασίλη Καρύδη, τη Ροζαλία και τον Μιχάλη!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CCf6Y2bpvl-/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.