ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Κόλαση»: Η σύζυγος του Κ. Ρονάλντο μοιράζει «εγκεφαλικά» με το twerking της! (βίντεο)

«Κόλαση»: Η σύζυγος του Κ. Ρονάλντο μοιράζει «εγκεφαλικά» με το twerking της! (βίντεο)

Αναστάτωση προκάλεσε η «καυτή» σύζυγος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεορχίνα Ροντρίγκες, με το βίντεο που ανέβασε στο Instagram και κάνει twerking.

Ο χορός twerking, που συνδέεται με το χιπ-χοπ, έχει χαρακτηριστικό το υπερβολικό κούνημα των οπισθίων και η Χεορχίνα Ροντρίγκεζ δεν μπόρεσε να αντισταθεί.

Η Ισπανίδα σύζυγος του Κριστιάνο Ρονάλντο πόσταρε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο φοράει ένα ροζ εφαρμοστό κορμάκι.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2016 και η 26χρονη πρώην πωλήτρια ρούχων αποκάλυψε ότι ήταν «έρωτας με την πρώτη ματιά». Όταν γνωρίστηκαν οι δυο τους η Χεορχίνα δούλευε ως πωλήτρια σε κατάστημα της Gucci και ξανασυναντήθηκαν λίγες ημέρες αργότερα σε μία εκδήλωση του οίκου μόδας.

Στο βίντεο για 30 περίπου δευτερόλεπτα η Χεορχίνα κάνει twerking προτού πάει με άλλες δυο φίλες της να κάνουν γυμναστική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο:

@ivana_rh @julia_mmsalmean @ivvgar @sofia.mff @georginagio

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgina Rodríguez (@georginagio) στις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.