ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ελένη Φουρέιρα: «Δεν απόλαυσα τη διαδικασία της Eurovision»

Ελένη Φουρέιρα: «Δεν απόλαυσα τη διαδικασία της Eurovision»

Η Ελένη Φουρέιρα, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» του Θέμη Γεωργαντα Ϊ και αποκάλυψε πως δεν απόλαυσε όσο θα ήθελε τη διαδικασία της Eurovision.

«Την επιτυχία της Eurovision την απόλαυσα μετά το τέλος. Δεν απόλαυσα τη διαδικασία γιατί ήμουν πολύ αγχωμένη. Ήμουν ένας στρατιώτης που έτρωγε μια φορά τη μέρα, ξυπνούσε 7 το πρωί, έκανε τέσσερις πρόβες την ημέρα. Έπρεπε να κοιμηθώ στη 1 τη νύχτα και το ξενοδοχείο δεν είχε φαγητό, οπότε έτρωγα ξανά την επόμενη μέρα. Το άγχος και η θέλησή μου να πετύχω και να είμαι όπως ακριβώς ήθελα, δεν με άφησε να απολαύσω τη διαδικασία. Όταν έφτασε η στιγμή του τελικού, έπαθα ένα μίνι σοκ. Εκεί συνειδητοποίησα τι έγινε».

Η Φουρέιρα, μάλιστα, συμπλήρωσε το εξής:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Την επόμενη μέρα που ξύπνησα, μετά τον τελικό, συνειδητοποίησα ότι όλο αυτό έχει τελειώσει και δεν ήμουν σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση. Φόρεσα φόρμες, δεν βάφτηκα καν και έφτασα στην Ελλάδα. Μετά τη Eurovision ωρίμασα και είπα ότι δεν θα επιτρέψω ξανά στον εαυτό μου να μην απολαύσει τη στιγμή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.