ΗΠΑ.: Κάτω από άγνωστες συνθήκες ο περίεργος θάνατος YouTuber

ΗΠΑ.: Κάτω από άγνωστες συνθήκες ο περίεργος θάνατος YouTuber

Αρκετά μεγάλο μυστήριο έχει δημιουργηθεί γύρω από τον θάνατο της 24χρονης youtuber Νικόλ Τία, που σε λίγες ημέρες αναμένεται να γινόταν μητέρα για πρώτη φορά στην ζωή της.

Η είδηση του θανάτου της, όπως αναφέρει η Daily Mail, έγινε γνωστή σήμερα, μέσα από μια ανάρτηση στο Intsagram της χορεύτριας, που έγραφε ότι η 24χρονη βρέθηκε νεκρή το Σάββατο.

«Με μεγάλη μας θλίψη ανακοινώνουμε σε όλους τους φίλους και τους fans της Νικόλ ότι εκείνη και ο αγέννητος γιος της, τον οποίο μαζί με τον σύζυγό της, είχαν ονομάσει Ρέιν, πέθαναν το Σάββατο το πρωί» γράφει η ανακοίνωση.

Η Νικόλ, street dancer που έγινε influencer, είχε μοιραστεί το ταξίδι της εγκυμοσύνης της με τους 123.000 followers της στο Instagram και το κανάλι της στο YouTube.

Ο σύντροφός της, Μπόγκα, επίσης street dancer, ανέβασε το Σάββατο ένα βίντεο στο οποίο χόρευε με ένα παιδικό καρότσι και την προηγούμενη εβδομάδα είχε πει ότι πίστευε ότι ο γιος του θα γεννιόταν «τη Δευτέρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αιτία θανάτου της Τία παραμένει άγνωστη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.