ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κορμάρα η Δέσποινα Βανδή: Μας δείχνει τους κοιλιακούς της και εμείς την θαυμάζουμε (φώτο)

Κορμάρα η Δέσποινα Βανδή: Μας δείχνει τους κοιλιακούς της και εμείς την θαυμάζουμε (φώτο)

Τι και αν έχει κλείσει τα 50 της χρόνια; Η Δέσποινα Βανδή έχει κορμάρα, άλλωστε η τραγουδίστρια λατρεύει την γυμναστική, κάτι που μας δείχνει και με τις συγκεκριμένες φωτογραφίες.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, που είναι μητέρα δύο παιδιών, διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά της ελληνικής showbiz. Μπορεί να έχει κλείσει τα 50 της χρόνια, όμως το σώμα της θα το ζήλευαν ακόμα και γυναίκες πολύ μικρότερές της.

Για να διατηρείται έτσι βέβαια, η Δέσποινα Βανδή ακολουθεί ένα υγιεινό πρόγραμμα διατροφής. Δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται με τους θαυμαστές τις συνταγές της, αλλά και μικρά tips για να τρέφονται σωστά.

Πρόσφατα, η ίδια ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό δύο φωτογραφίες, στις οποίες πόζαρε κάνοντας γκριμάτσες, φορώντας ένα λευκό τοπ που άφηνε ακάλυπτους τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς τους, τους οποίους έχει αποκτήσει με πολύ ιδρώτα.

Η Δέσποινα, όπως ήταν φυσικό, ξετρέλανε τον ανδρικό πληθυσμό και τα likes έπεσαν… βροχή!

Δες τις φωτογραφίες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.