ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τ.Ντεπ: Aνατρωπή στη δίκη – Οι πρώην του Γ.Ράιντερ και Β.Παραντί δεν εμφανίστηκαν ως μάρτυρες (φωτό)

Τ.Ντεπ: Aνατρωπή στη δίκη – Οι πρώην του Γ.Ράιντερ και Β.Παραντί δεν εμφανίστηκαν ως μάρτυρες (φωτό)

Ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή η εξέταση των δύο πρώην συντρόφων του 57χρονου Αμερικανού σταρ Τζόνι Ντεπ.

Σήμερα επρόκειτο να καταθέσει μέσω τηλεδιάσκεψης από το σπίτι της στη Γαλλία η επί χρόνια σύντροφός του Αμερικανού σταρ Βανέσα Παραντί, ενώ ήταν προγραμματισμένη και η κατάθεση της πρώην αγαπημένης του Γουινόνα Ράιντερ.

Ωστόσο, ο δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ, Ντέιβιντ Σέρμπορν επιβεβαίωσε ότι παρά την επιθυμία του ηθοποιού, δεν χρειάζεται πλέον να κληθούν οι δύο γυναίκες ως μάρτυρες.

O ίδιος είπε ότι η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη, καθώς οι αντίδικοι της εκδοτικής εταιρείας NGN συμφωνούν ότι δεν δέχθηκαν ποτέ επίθεση από τον Ντεπ και ότι η έκταση των ισχυρισμών εναντίον του, εξαρτάται αποκλειστικά από την Άμπερ Χερντ.

Ο Τζόνι Ντεπ και η Βανέσα Παραντί ήταν μαζί για 14 χρόνια από το 1998 έως το 2012 και απέκτησαν δύο παιδιά, τη Λίλι Ρόουζ και τον Τζακ.

Στην κατάθεσή της, που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο, η Βανέσα Παραντί χαρακτήρισε τον πρώην σύντροφό της ευγενικό, προσεκτικό, γενναιόδωρο και καθόλου βίαιο.

«Γνωρίζω τον Τζόνι για περισσότερα από 25 χρόνια. Συμβιώσαμε για 14 χρόνια και μεγαλώσαμε μαζί τα δύο παιδιά μας. Όλα αυτά τα χρόνια έχω γνωρίσει τον Τζόνι να είναι ένας ευγενικός, προσεκτικός, γενναιόδωρος και καθόλου βίαιος ή κακοποιητικός άνθρωπος και πατέρας» ανέφερε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.