ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Snoop Dogg: «Υπάρχουν ράπερ που ο Eminem δεν μπορεί να τα βάλει μαζί τους»

Snoop Dogg: «Υπάρχουν ράπερ που ο Eminem δεν μπορεί να τα βάλει μαζί τους»

Σε συνέντευξη του ο Snoop Dogg είπε πως δεν θεωρεί ότι ο Eminem είναι ένας από τους σπουδαιότερους ράπερ.

Ο διάσημος ράπερ εμφανίστηκε πριν λίγες μέρες στην αμερικανική ραδιοφωνική εκπομπή “The Breakfast Club”.

Ανέφερε τον Eminem ως το παράδειγμα του καλλιτέχνη που έκανε καριέρα χάρη στον Dr. Dre. “Eminem! ‘H Mεγάλη Λευκή Ελπίδα’”, αστειεύτηκε ο Snoop και συνέχισε, “Οι λευκοί ράπερ δεν είχαν κανένα σεβασμό στην ραπ… [Ο Dre] πιθανότατα έβαλε τον Eminem στη θέση όπου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένας από τους 10 κορυφαίους ράπερ όλων των εποχών.”

“Αυτό είναι κάτι που δεν το πιστεύω. Όπως είναι το παιχνίδι στην μουσική βιομηχανία μπορεί να θεωρηθεί ένας από τους 10 καλύτερους στιχουργούς, αλλά και πάλι το οφείλει στον Dr. Dre, γιατί αυτός τον βοήθησε να βγάλει αυτό που είχε μέσα του.”

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξηγώντας γιατί ο Eminem δεν είναι μέσα στην λίστα του με τους καλύτερους ράπερ, ο Snoop Dogg είπε: “Υπάρχουν μερικοί n****s από την δεκαετία που [ο Eminem] δεν μπορεί να τα βάλει μαζί τους, όπως ο Rakim, ο Big Daddy Kane, ο KRS-One, ο LL Cool J και ο Ice Cube.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.