ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η Αναστασία Γιουσέφ λέει «όχι» στη χρήση μάσκας (βίντεο)

Η Αναστασία Γιουσέφ λέει «όχι» στη χρήση μάσκας (βίντεο)

Η πληθωρική χορεύτρια, Αναστασία Γιουσέφ λέει «όχι» στη χρήση μάσκας και στα μέτρα που επιβάλλονται για τον κορωνοϊό και μέσα από στόρι που ανέβασε στο Instagram καλεί τους συμπολίτες της να μην είναι «πρόβατα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν πρέπει να ανεχτούμε να είμαστε πρόβατα σε… Σε ό,τι μας λένε μάσκα, ναι, ναι κορωνοϊός ναι, τσιπάκι ναι! Δεν ξέρω, ακούω άσχημα πράγματα και δεν μου αρέσουν αυτά! Μήπως πρέπει σιγά σιγά να κάνουμε κάτι όλοι μαζί;» λέει η Αναστασία Γιούσεφ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.