ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λάτρης της ελληνικής κουζίνας η Κρίστι Τέιγκεν – Αποθεώνει στο Twitter την… κοτόσουπα (φώτο)

Λάτρης της ελληνικής κουζίνας η Κρίστι Τέιγκεν – Αποθεώνει στο Twitter την… κοτόσουπα (φώτο)

Είναι ήδη γνωστό πως η Κρίσι Τέιγκεν λατρεύει τη μαγειρική. Μάλιστα, αυτή τη φορά, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter μια ελληνική κοτόσουπα, που όπως έγραψε τη λάτρεψε.

Βγάζοντας λοιπόν μία φωτογραφία από ένα πιάτο με κοτόσουπα το διάσημο μοντέλο έγραψε:

​«Λατρεύω να μαθαίνω πιάτα που δεν γνώριζα μέχρι τώρα. Έχει γίνει σκοπός της ζωής μου!

Αβγολέμονο, ελληνικό αβγό, κοτόπουλο και χυμός λεμονιού. (Υπέροχο για hangover)».

​Μάλιστα, μία χρήστης του twitter βλέποντας την ανάρτησή της, την προέτρεψε να δοκιμάσει να φτιάξει και γιουβαρλάκια! Και άλλοι χρήστες «εξύμνησαν» τα γιουβαρλάκια λέγοντας πως είναι πεντανόστιμα. Άλλη μια φορά, λοιπόν, που η ελληνική κουζίνα είχε τη τιμητική της!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/chrissyteigen/status/1282106049764311040

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.