Η αδερφή της Μ.Κάρεϊ κατηγορεί τη μητέρα τους για σεξουαλική κακοποίηση

Η αδερφή της Μ.Κάρεϊ κατηγορεί τη μητέρα τους για σεξουαλική κακοποίηση

Νέο «πονοκέφαλο» προκάλεσε στη Μαράια Κάρεϊ η αγωγή που κατέθεσε η αδερφή της, Άλισον, κατά της μητέρας τους, Πατρίσια.

Σύμφωνα με την αγωγή της αδερφής της 50χρονης τραγουδίστριας, από τα 10 της χρόνια διάφοροι άντρες την κακοποιούσαν σεξουαλικά κατά σύστημα, με την προτροπή και την ενθάρρυνση της μητέρας της, ενώ παράλληλα την εξανάγκαζε να παρακολουθεί σατανιστικές τελετές με σεξουαλικές κακοποιήσεις ανηλίκων.

Η 57χρονη πλέον Άλισον υποστηρίζει, ακόμα, ότι η ενήλικη ζωή της ήταν μια συνεχής κατρακύλα στον υπόκοσμο της Νέας Υόρκης, καθώς υπέφερε από μετατραυματικό στρες και κατάθλιψη λόγω των εφιαλτικών εμπειριών της ως παιδί. Πλέον, είναι χωρίς χρήματα, ενώ είναι και φορέας του AIDS.

«Συνέβαιναν τρομερά πράγματα. Εμπειρίες πολύ φριχτές για να τις ζει ένα μικρό παιδί. Με κακοποιούσαν σεξουαλικά. Μου έλεγαν ότι εάν δεν έκανα όσα μου έλεγαν θα έκαναν κακό στη Μαράια», ανέφερε μεταξύ άλλων η 57χρονη, που όταν το 2015 ζήτησε τη βοήθεια της αδερφή της δεν βρήκε ανταπόκριση από εκείνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην αγωγή της, που υποστηρίζεται από την οργάνωση Child Victims Act, η Άλισον Κάρεϊ καλεί τη μητέρα της να καταθέσει εντός 20 ημερών και ζητάει αποζημίωση ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Μαράια Κάρεϊ, από την πλευρά της, δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση επί του θέματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.