ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η βασίλισσα Ελισάβετ έσπασε το πρωτόκολλο για τη Μ.Μαρκλ και κανείς δεν το κατάλαβε

Η βασίλισσα Ελισάβετ έσπασε το πρωτόκολλο για τη Μ.Μαρκλ και κανείς δεν το κατάλαβε

Πολλά έχουν γραφτεί για τις σχέσεις της Μέγκαν Μαρκλ με το παλάτι, από τη στιγμή που γνωρίστηκε κι εν συνεχεία παντρεύτηκε με τον πρίγκιπα Χάρι.

Πρόσφατα, όμως, αποκαλύφθηκε πως η βασίλισσα Ελισάβετ έσπασε για χάρη της το πρωτόκολλο και, μάλιστα, χωρίς να το καταλάβει κανείς. Ήταν πέντε μήνες πριν από το βασιλικό γάμο όταν η Ελισάβετ και η μετέπειτα δούκισσα του Σάσεξ πήγαν μαζί στη θεία λειτουργία των Χριστουγέννων στο Σάντριγκχαμ. Όπως εξήγησε ο βασιλικός συγγραφέας Φιλ Νταμπίερ η πρόσκληση αυτή ήταν παράβαση του πρωτοκόλλου, καθώς η Μέγκαν Μαρκλ δεν αποτελούσε -σε εκείνο το σημείο- μέρος της βασιλικής οικογένειας, αν και ήταν ήδη αρραβωνιασμένη με τον πρίγκιπα Χάρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η διευκρίνιση αυτή έγινε με αφορμή την πρόσφατη δήλωση της Αμερικανίδας πρώην ηθοποιού πως ένιωθε «απροστάτευτη» από το παλάτι όταν ήταν έγκυος. «Έσπασε το πρωτόκολλο για να την καλέσει τα Χριστούγεννα προτού παντρευτούν και το ζευγάρι κατέληξε με ένα όμορφο σπίτι πολλών εκατομμυρίων λιρών στη μέση του Ουίντσορ Γκρέιτ Παρκ. Κάποιοι θα αναρωτηθούν: τι περισσότερο ήθελαν;», πρόσθεσε ο Βρετανός συγγραφέας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.