ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θυμήθηκε τον ρόλο της στο «Sex and the City» η Σ.Τ.Πάρκερ και… ξεκινάει εκπομπή προξενιών

Θυμήθηκε τον ρόλο της στο «Sex and the City» η Σ.Τ.Πάρκερ και… ξεκινάει εκπομπή προξενιών

Την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ την γνωρίσαμε μέσα από το «Sex and the City». Η ηθοποιός αναμένεται να συνεργαστεί με εταιρία παραγωγή του «Love Island» ITV America και να δημιουργήσει εκπομπή… γνωριμιών.

Σύμφωνα με το Deadline, η πρωταγωνίστρια του «Sex and the City» θα λειτουργήσει ως εκτελεστική παραγωγός στο Swipe Swap – «ένα ραντεβού ως κοινωνικό πείραμα» που δημιουργήθηκε από την ITV America και την εταιρεία παραγωγής της Πάρκερ «Pretty Matches Productions».

Η σειρά, που θα προβληθεί στο αμερικανικό κανάλι Lifetime, σύμφωνα με πληροφορίες θα ακολουθήσει «δύο αδέσμευτα άτομα που ανταλλάσσουν θέσεις και ο ένας υιοθετεί τον τρόπο ζωής του άλλου»

«Από το να ζεις στο σπίτι του άλλου και να επισκέπτεσαι τα αγαπημένα του στέκια, μέχρι να γνωρίζεις τους στενότερους φίλους και την οικογένεια του – όλα για την αναζήτηση του ρομαντισμού», αναφέρει η ανακοίνωση της σειράς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως όπως σημειώνει το δημοσίευμα η Πάρκερ δεν αναμένεται να εμφανιστεί μπροστά από τις κάμερες, ενώ ακόμα δεν έχει οριστεί ημερομηνία προβολής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.