ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Λουσιάνα Αντράντε: Το κορίτισι του UFC που θα σε βγάλει…. ΚΟ (φώτο)

Λουσιάνα Αντράντε: Το κορίτισι του UFC που θα σε βγάλει…. ΚΟ (φώτο)

Η Βραζιλιάνα καλλονή, Λουισιάνα Αντράντε εργάζεται ως μοντέλο, όμως έχει γίνει διάσημη ως το πιο καυτό ring girl του UFC και οι φωτογραφίες της είναι ικανές να σου κόψουν την ανάσα και να σε βγάλουν νοκ άουτ.

Προτού ασχοληθεί με το UFC, η Λουσιάνα σπούδασε Νομική στη γενέτειρα της, την Κουριτίμπα της Βραζιλίας. Εργάστηκε για κάποια χρόνια ως δικηγόρος, όμως τελικά την κέρδισε ο χώρος του μόντελινγκ.

Η Λουσιάνα μιλάει άπταιστα ισπανικά, ιταλικά και αγγλικά, ενώ όσον αφορά στη Βραζιλία και στους Βραζιλιάνους έχει πει πως «είναι (σ.σ. η Βραζιλία) μια χώρα με μικτή κουλτούρα στην οποία ζουν πολλοί άνθρωποι, ο καθένας με τον τρόπο του.

https://www.instagram.com/p/BtZNL1rDvxh/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B3aUlUBA3vu

https://www.instagram.com/p/B1FDRGRgxUf

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BzY8oSlg_zL/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.