ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γιατί χώρισε η Μ.Μαρκλ με τον πρώτο σύζυγό της – Πότε γνωρίστηκε με τον πρίγκιπα Χάρι

Γιατί χώρισε η Μ.Μαρκλ με τον πρώτο σύζυγό της – Πότε γνωρίστηκε με τον πρίγκιπα Χάρι

Ο γάμος της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι δεν ήταν ο πρώτος της, καθώς είχε παντρευτεί άλλη μία φορά στο παρελθόν.

Η νυν δούκισσα του Σάσεξ είχε ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης με τον ηθοποιό και τηλεοπτικό παραγωγό Τρέβον Ένγκλεσον, τον οποίο γνώρισε το 2004. Παντρεύτηκαν στην Τζαμάικα το Σεπτέμβριο του 2011, αλλά πήραν διαζύγιο τον Αύγουστο του 2013, δηλαδή αρκετό καιρό πριν γνωριστεί με τον πρίγκιπα Χάρι, τον οποίο είδε και ερωτεύτηκε τον Ιούνιο του 2016, σε ένα «τυφλό ραντεβού» που διοργάνωσε ένας κοινός φίλος τους.

Σύμφωνα με το βιβλίο που μόλις κυκλοφόρησε στη Μ. Βρετανία «Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family», των Όμιντ Σκόμπι και Καρολίν Ντουράντ, η Μέγκαν Μαρκλ χώρισε με το σύζυγό της γιατί «δεν μπορούσε να αντέξει την καταπίεση που της ασκούσε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρεται, στον Τρέβον Ένγκλεσον δεν άρεσε που η τότε ηθοποιός ήταν διάσημη και ανεξάρτητη. «Ήθελε να είναι πλήρως εξαρτημένη από εκείνον, κάτι που βέβαια δεν κατάφερε να πετύχει», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο βιβλίο, το οποίο αφορά στη βιογραφία των Σάσεξ, αλλά χωρίς οι ίδιοι να έχουν παραχωρήσει πληροφορίες στους συγγραφείς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.