ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η διάσημη Playmate Khloe Terae «ταρακούνησε» για τα καλά την Σαντορίνη

Η διάσημη Playmate Khloe Terae «ταρακούνησε» για τα καλά την Σαντορίνη

Μία εκ των διασημότερων Playmate του πλανήτη, η Khloe Terae επέλεξε για τις καλοκαιρινές της διακοπές την Σαντορίνη και έβαλε φωτιά στους 2,4 εκατ. οπαδούς της στο Instagram, καθώς ανέβασε μια σειρά σέξι φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει με μικροσκοπικά εσώρουχα.

Η 27χρονη ξανθιά καλλονή γεννήθηκε στο Τορόντο και αυτή την στιγμή είναι μια από τις πιο σέξι γυναίκες στο Instagram, αλλά και ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα, καθώς διαθέτει ένα πανέμορφο πρόσωπο και καμπύλες που κολάζουν.

Η Khloe ξεκίνησε το μόντελινγκ από πολύ μικρή ηλικία, ωστόσο η καριέρα της εκτοξεύτηκε όταν φωτογραφήθηκε για το Playboy και αναδείχτηκε σε “κουνελάκι” της χρονιάς. Βέβαια όλα αυτά οφείλονται αρκετά και στα γονίδια της, καθώς η μητέρα της ήταν μοντέλο του οίκου Versace, και η Khlooe αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα της.

https://www.instagram.com/p/CDk2Gh4l0bG/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CDqGA6AlBQE/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CDwYltgFWa3

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CDttb_5FK-6/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.