«Εάν θέλεις εγγύηση αγόρασε μια τοστιέρα»: Δέκα ατάκες του Κ.Ίστγουντ που έμειναν στην ιστορία

«Εάν θέλεις εγγύηση αγόρασε μια τοστιέρα»: Δέκα ατάκες του Κ.Ίστγουντ που έμειναν στην ιστορία

Ηθοποιός, σκηνοθέτης και συνθέτης ο Κλιντ Ίστγουντ είναι 90 ετών κι έχει αφήσει το στίγμα του στο Χόλιγουντ, από το ’50 οπότε έκανε το ντεμπούτο του.

Αρχικά εμφανίστηκε στην τηλεόραση, ωστόσο έγινε έγινε ευρέως γνωστός από τους κινηματογραφικούς ρόλους του στις ταινίες σπαγγέτι γουέστερν του Σέρτζιο Λεόνε, αλλά και ως επιθεωρητής Κάλαχαν στην ταινία «Βρόμικος Χάρι». Ξεκίνησε να σκηνοθετεί από τη δεκαετία του ’70, αλλά η κινηματογραφική καριέρα του παραμένει ταυτισμένη με τους ρόλους των σκληροτράχηλων ηρώων που τον έκαναν διάσημο ως ηθοποιό.

Ο Κλιντ Ίστγουντ, εκτός από «φαινόμενο» στο σινεμά, είναι και ακτιβιστής και κάποιες φορές προκλητικός ως προς τις δηλώσεις του. Συγκεντρώσαμε δέκα από τις κορυφαίες ατάκες, που έχει ξεστομίσει σε συνεντεύξεις του, και σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μην μπαίνεις στο ρινγκ εάν δεν είσαι αποφασισμένος να παλέψεις και τους δώδεκα γύρους»
«Είναι ενδιαφέρον ότι οι πιο ανασφαλείς άνθρωποι έχουν συνήθως τις πιο ισχυρές προκαταλήψεις»
«Χρειάζεται τρομερή αυτοπειθαρχία για να ελέγξεις την επίδραση και τη δύναμη που έχεις πάνω στις ζωές άλλων ανθρώπων»
«Εάν θέλεις εγγύηση αγόρασε μια τοστιέρα»
«Προσπάθησα να είμαι λογικός. Δεν μου άρεσε»
«Όταν δεν ενδιαφέρεσαι πια να δοκιμάζεις καινούρια πράγματα, τότε είναι που μπορείς να αρχίσεις να χτυπάς τα μπαλάκια του γκολφ»
«Δεν υπάρχει κάτι λάθος στον πυροβολισμό, αρκεί να πυροβολούνται οι σωστοί άνθρωποι»
«Αυτή η ταινία κοστίζει 31 εκατομμύρια δολάρια. Με αυτά τα λεφτά θα μπορούσα να έχω εισβάλει σε κάποια χώρα»
«Πάρε τη δουλειά σου στα σοβαρά, αλλά μην πάρεις τον εαυτό σου σοβαρά»
«Ένας σωστός άνδρας πάντοτε γνωρίζει τα όριά του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.