E.Χατζίδου: «Έχουμε ήδη κάποιες προτάσεις με τον Ετεοκλή για τη νέα σεζόν»

E.Χατζίδου: «Έχουμε ήδη κάποιες προτάσεις με τον Ετεοκλή για τη νέα σεζόν»

Η Ελένη Χατζίδου δοκίμασε φέτος το καλοκαίρι τις δυνάμεις της στην τηλεόραση με την εκπομπή «Καλοκαίρι not» και αποκάλυψε ότι έχουν ήδη δεχθεί προτάσεις για νέα πρότζεκτ μαζί με τον σύντροφό της Ετεοκλή Παύλου.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του «Καλοκαίρι not» μίλησε για την εμπειρία της τηλε-συνεργασίας με τον σύντροφο της, Ετεοκλή Παύλου ενώ αποκάλυψε πως έχουν πέσει προτάσεις στο τραπέζι και για τη νέα τηλεοπτική σεζόν!

Ελένη, μέσα στα όνειρα σου ήταν μια εκπομπή με τον άνδρα σου;

Μέσα στα όνειρα μου από μικρό κορίτσι ήταν η ψυχαγωγία. Ήθελα να κάνω τους ανθρώπους να περνούν καλά και να είναι χαρούμενοι. Μου άρεσε να τους ψυχαγωγώ. Όταν έλεγαν στις γιορτές στην Αλεξανδρούπολη ποιος θα πει ένα τραγούδι, πεταγόμουν πάνω πρώτη και καλύτερη. Έτσι, από μικρούλα με είχα φανταστεί να τραγουδάω πάνω σε σκηνή και γι’ αυτό άλλωστε πάλεψα πολύ στη ζωή μου να κάνω μια ωραία πορεία στο λαϊκό ελληνικό τραγούδι. Τώρα η εκπομπή «Καλοκαίρι not» μού δίνει τη δυνατότητα και πάλι να ψυχαγωγώ τον κόσμο. Άρα, είναι πολύ κοντά σε αυτό που με κάνει να νιώθω όμορφα και πόσο μάλλον όταν έχω δίπλα μου τον άνδρα που με κάνει να νιώθω ασφαλής, πανευτυχής και θέλω να περνάω μέσα στην ημέρα όσο περισσότερες ώρες μπορώ μαζί του. Η εκπομπή μου δίνει αυτή την ευκαιρία, γιατί ο Ετεοκλής με το που τελειώνει το «Καλοκαίρι not» κάνει άλλες δύο δουλειές μέσα στην ημέρα. Άρα, στο στούντιο βρισκόμαστε μαζί.

Πως είναι η συνεργασία σου με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα;

Όπως την είχα φανταστεί από την αρχή, υπέροχη. Ήξερα ότι θα δέναμε γιατί αυτό το ζευγάρι μού φέρνει στο μυαλό πως θα είμαστε ο Ετεοκλής και εγώ στην πιο ώριμη μας φάση, όταν θα έχουν περάσει τα χρόνια του γάμου μας και ο έρωτας θα έχει δώσει τη σκυτάλη στην αγάπη. Η Ναταλί και ο γρηγόρης έχουν δοθεί ολοκληρωτικά στην οικογένεια τους, στα παιδιά τους και δεν έχουν δώσει ποτέ δικαιώματα για την προσωπική τους ζωή. Είναι εκεί ο ένας για τον άλλον. Η έκπληξη μου δεν είναι λοιπόν ως προς τη συνεργασία μου με τον Γρηγόρη και τη Ναταλί, που είναι τόσα χρόνια στην τηλεόραση, άρα έχουν εμπειρία και ξέρεις ότι μπορείς να βασιστείς πάνω τους. Η έκπληξη για μένα είναι ο Ετεοκλής, ο οποίος δεν είχε καμία προηγούμενη σχέση με κάμερες και live προγράμματα και στέκεται στο πλατό με αξιοπρέπεια, έχει καλή διάθεση, ψυχαγωγεί το κοινό και λέει με επιχειρήματα τη δική του άποψη. Ο Ετεοκλής έχει θάρρος και λέει την αλήθεια του.

Μακάρι να σας δούμε και μετά το καλοκαίρι σε κάποια τηλεοπτική παραγωγή μαζί. Μας αρέσετε πάρα πολύ γιατί είστε καλοπροαίρετοι, ευγενικοί. Η χαρά της ζωής…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αλήθεια είναι ότι έχουν πέσει κάποιες προτάσεις στο τραπέζι και μας αρέσουν πολύ. Το θέμα είναι, όταν κάνεις μια δουλειά, να τη γουστάρεις, να την κάνεις με μεράκι, όχι μόνο για το μεροκάματο. Στη νύχτα που έχω δουλέψει από κοπελίτσα και μάλιστα σε εποχές που οι τραγουδιστές δεν έπαιρναν τα χρυσά νυχτοκάματα κοιτούσα να κάνω τουλάχιστον συνεργασίες που μου άρεσαν με καλλιτέχνες που θα με πήγαιναν ένα βήμα μπροστά. Χαίρομαι λοιπόν που όλα ατά τα χρόνια δουλειάς έκανα ένα κομπόδεμα στην τράπεζα που μου έδωσε την ευκαιρία να λέω «όχι» σε κάποιες δουλειές που δεν μου άρεσαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.