ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χιούμορ στο Twitter για τις ουρές στον Βέρτη: «Σε λίγο το πρόγραμμα θα ανοίγει ο Αυτιάς»

Χιούμορ στο Twitter για τις ουρές στον Βέρτη: «Σε λίγο το πρόγραμμα θα ανοίγει ο Αυτιάς»

Με χιούμορ σχολιάζει το Twitter τις ουρές για τον Βέρτη στο «ORAMA The Music Show» στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο και εμφανίζεται ο δημοφιλής καλλιτέχνης και το οποίο έκλεισε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, λόγω των νέων μέτρων.

Για τον λόγο αυτό όσοι είχαν κάνει κράτηση έπρεπε να βρίσκονται στον χώρο στις 19:30, καθώς μισή ώρα αργότερα θα ξεκινούσε το πρόγραμμα. Στην είσοδο μάλιστα τους θερμομετρούσαν.

Το «ύφος» των παραστάσεων θα είναι συναυλιακό και δεν θα θυμίζει σε τίποτε μια κλασική νύχτα διασκέδασης. Ο Νίκος Βέρτης είναι ο μοναδικός καλλιτέχνης που εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο αυτή την περίοδο στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε τις αντιδράσεις στο Twitter και μετά φωτογραφίες και βίντεο.

https://twitter.com/TassosAmp/status/1294510287186530310

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.