Απέβαλε η σύντροφος του Κώστα Σόμμερ

Απέβαλε η σύντροφος του Κώστα Σόμμερ

Άσχημο χτύπημα επιφύλασσε η μοίρα στον Κώστα Σόμμερ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η σύντροφος του Βαλεντίνη Παπαδάκη απέβαλε.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ ο Κώστας Σόμμερ και η σύντροφός του περνούν δύσκολες στιγμές, καθώς η 26χρονη καλλονή απέβαλε στην 8η εβδομάδα της κύησης της. Πριν από μερικές εβδομάδες, είχε γίνει γνωστό ότι η σύντροφος του γνωστού ηθοποιού είναι έγκυος και διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Ο Κώστας Σόμμερ διατηρώντας χαμηλούς τόνους, είχε επιβεβαιώσει το ευχάριστο νέο ότι θα γίνει πατέρας. Με την Βαλεντίνη Παπαδάκη είναι μαζί εδώ και 7 μήνες και μάλιστα όταν ο “πελαργός” τους χτύπησε την πόρτα μετρούσαν μόλις 6 μήνες σχέσης.

Ωστόσο πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό ότι η εγκυμοσύνη της όμορφης μακιγιέζ δεν είχε ομαλή εξέλιξη και έτσι δεν μπόρεσε να ολοκληρωθεί, καθώς σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας, απέβαλε. Μάλιστα η σύντροφός του Κώστα Σόμμερ έχει επιστρέψει στις δραστηριότητές της, στην ενασχόλησή της με την γυμναστική και τον αθλητισμό, δραστηριότητες τις οποίες είχε σταματήσει λόγω της εγκυμοσύνης. Ωστόσο το ζευγάρι πιο ερωτευμένο και αγαπημένο από ποτέ, όταν οι συνθήκες και οι γιατροί τον επιτρέψουν, είναι έτοιμο να προσπαθήσει ξανά για ένα παιδί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με την ανάρτησή του πριν από λίγη ώρα, ο Κώστας Σόμμερ στέλνει το μήνυμα του, παραδίδοντας μαθήματα δύναμης, αισιοδοξίας και θετικής διάθεσης για το επόμενο αγώνα της ζωής με χαμόγελο, όπως έγραψε χαρακτηριστικά: «Η ζωή δεν είναι για να αποφεύγουμε τα χτυπήματα, αλλά για να συλλέγουμε τα σημάδια, που αποδεικνύουν τις μάχες που έχουμε περάσει και ακόμα στεκόμαστε όρθιοι, έτοιμοι για τον επόμενο αγώνα με χαμόγελο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.