ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η Βελγίδα διάδοχος του θρόνου αφήνει το παλάτι και ξεκινά… στρατιωτική θητεία

Η  Βελγίδα διάδοχος του θρόνου αφήνει το παλάτι και ξεκινά… στρατιωτική θητεία

Οι περισσότερες πριγκίπισσες των βασιλικών οίκων της Ευρώπης ζουν μέσα στην απόλυτη πολυτέλεια, όχι όμως η πριγκίπισσα Ελισάβετ του Βελγίου. Η 18χρονη διάδοχος του θρόνου έχει ανταλλάξει τα βασιλικά της ρούχα με μια στολή παραλλαγής και ξεκίνησε στρατιωτική εκπαίδευση.

Η Βελγίδα γαλαζοαίματη προτιμά να σέρνεται μέσα στις λάσπες παρά να ασκεί τα ευγενή βασιλικά της καθήκοντα.

Η πριγκίπισσα Ελισάβετ ακολουθεί το παράδειγμα του βασιλιά Φιλίππου

Άγνωστες εικόνες φτάνουν από το στρατόπεδο του Έλσενμπορ στο Μπούτγκενμπαχ: Η κληρονόμος του θρόνου κάνει στρατιωτικές ασκήσεις ανάμεσα σε όπλα και πολλά καμουφλάζ. Τον Μάιο του 2020, τα βασιλικά ανάκτορα του Βελγίου ανακοίνωσαν ότι η δούκισσα της Βραβάντης θα εγγραφεί στη βασιλική στρατιωτική ακαδημία. Ήθελε να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της, του βασιλιά Φιλίππου, ο οποίος φοίτησε στην Ακαδημία από το 1978 έως το 1981. Αμ΄ έπος αμ΄ έργον λοιπόν!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 18χρονη πέρασε από την αυστηρή διαδικασία επιλογής, η οποία περιλαμβάνει εξετάσεις στα μαθηματικά, τα γαλλικά και τα ολλανδικά, σωματικά και ψυχολογικά τεστ αξιολόγησης. Τώρα αυτή και περίπου 150 συμφοιτητές της ξεκίνησαν την εκπαίδευση σε διάφορους τομείς σταθμούς της θητείας τους, στην αεροπορία, το ναυτικό και τον υγειονομικό τομέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.