Spice Girls: Στα σκαριά η επανεκτέλεση του βίντεοκλιπ του «Wannabe»

Spice Girls: Στα σκαριά η επανεκτέλεση του βίντεοκλιπ του «Wannabe»

Οι Spice Girls ετοιμάζονται να γιορτάσουν 25 χρόνια από την κυκλοφορία του βίντεοκλιπ του «Wannabe», του πρώτου και μεγαλύτερου χιτ τους και με αφορμή αυτό σχεδιάζουν να κάνουν το remake του!

Αν και οι Mel B, Τζέρι Χόρνερ, Έμα Μπάντον και Mel C είναι ενθουσιασμένες με την προοπτική, δεν ισχύει το ίδιο και για τη Βικτόρια Μπέκαμ, η οποία όπως φαίνεται θα λάμψει δια της απουσίας της για ακόμα μια φορά.

Υπενθυμίζουμε ότι η Βικτόρια απουσίαζε και από το περσινό reunion της μπάντας για οικογενειακούς και επαγγελματικούς λόγους.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πηγές, οι Spice Girls είχαν προσδοκίες για μια περιοδεία μέσα στο 2021 γιορτάζοντας με αυτόν τον τρόπο την πρώτη τους επιτυχία, ωστόσο η πανδημία του κορωνοϊού έβαλε φρένο στα σχέδιά τους.

Η ιδέα του remake ανήκει στη Mel C, θέλοντας να προσφέρουν στους φαν τους κάτι πολύ ιδιαίτερο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την ιστορία, από το 1996, που κυκλοφόρησε το «Wannabe», παραμένει μέχρι σήμερα το πιο επιτυχημένο και εμπορικό τραγούδι συγκροτήματος. Τα γυρίσματα του βίντεο είχαν γίνει στις σκάλες του τότε Midland Grand Hotel στην περιοχή St. Pancras του Λονδίνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.