ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ζ.Κ.Βαν Νταμ: Ο «σκληρός» του κινηματογράφου σε ρόλο… έκπληξη σε βίντεο κλιπ (βίντεο)

Ζ.Κ.Βαν Νταμ: Ο «σκληρός» του κινηματογράφου σε ρόλο… έκπληξη σε βίντεο κλιπ (βίντεο)

Όλοι έχουν συνδέσει τον Ζαν Κλοντ Βαντάμ με τον ρόλο του σκληρού στο σινεμά και πιο συγκεκριμένα με το να παλεύει με άλλους, όμως αυτή την φορά απέδειξε ότι μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα πράγματα.

Ο γνωστός ηθοποιός εμφανίζεται να… χορεύει σε έναν χώρο στάθμευσης και την έρημο του Λος Άντζελες στο νέο μουσικό βίντεο του γαλλικού ποπ ντουέτου AaRON με τίτλο «Ultrarêve».

Οι AaRON δήλωσαν ότι ο Βέλγος αστέρας της δράσης τους προσέγγισε για μια ταινία στην οποία εργαζόταν. Αυτή η επικοινωνία οδήγησε το ντουέτο στο να προτείνει στον Βαν Νταμ να πρωταγωνιστήσει στο βίντεο κλιπ του νέου τους άλμπουμ Anatomy of Light, που κυκλοφόρησε στις 18 Σεπτεμβρίου

Οικογενειακή υπόθεση το βίντεο κλιπ…

«Ο Jean-Claude μας είπε πόσα σήμαινε αυτό το τραγούδι για αυτόν», δήλωσαν οι AaRON. «Προσφέρθηκε να γυρίσει ο ίδιος το βίντεο στο Λος Άντζελες, σε ένα άνευ προηγουμένου σκηνικό, καλώντας την κόρη του Μπιάνκα να σκηνοθετήσει. Το «(ακραίο) όνειρο είχε γίνει η (ακραία) πραγματικότητα» σχολίασε το ποπ ντουέτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κόρη του Βαν Νταμ όντως σκηνοθέτησε το βίντεο κλιπ, ενώ ο αδελφός της Κρις Βαν Νταμ βρέθηκε πίσω από την κάμερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.