Ο Δ.Αρβανίτης αποκαλύπτει: «Έστειλα ηθοποιό να κάνει μπάνιο επειδή μύριζε τσικνίλα»

Ο Δ.Αρβανίτης αποκαλύπτει: «Έστειλα ηθοποιό να κάνει μπάνιο επειδή μύριζε τσικνίλα»

Ο Δημήτρης Αρβανίτης εμφανίστηκε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια και μίλησε για διάφορα περιστατικά που έχει ζήσει στην καριέρα του, ενώ μίλησε για τον λόγο που απέλυσε την κόρη του.

Ο ίδιος ανέφερε: «Σε ένα γύρισμα έπαιζε η Θέμις Μπαζάκα και ο ηθοποιός που έπαιζε μαζί της είχε ξενυχτήσει το βράδυ και μύριζε ολόκληρος από πάνω μέχρι κάτω τσικνίλα. Ήμασταν σε ένα σπίτι και του λέω θα μπεις και θα κάνεις μπάνιο».

«Την Κάτια Δανδουλάκη την αγαπώ γιατί είναι ηθοποιός, κυρία και συνεπέστατη. Μια ημέρα έπαιζε με έναν ηθοποιό και του λέω γιατί δεν ήρθες διαβασμένος όπως η κυρία Δανδουλάκη και μου λέει εγώ να κάτσω να διαβάσω για ένα τηλεοπτικό; Και του λέω σιγά ρε μεγάλε έχεις μια ηθοποιό που βλέπεις πως σε κοιτά αυτήν τη στιγμή. Κοίταξε το βλέμμα της κι αν αντέχεις να την κοιτάς πάει να πει ότι είσαι τόσο άδειος εσωτερικά, τέτοιος ξεπλυμένος κουβάς που έκανα τεράστιο λάθος που σε πήρα κι η Κάτια έκανε κάτι απλό. Βάρεσε παλαμάκια. Αυτό το παιδί δεν κατάλαβε και σήμερα είναι στα αζήτητα».

«Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με ένα πολύ χαρούμενο πρόσωπο την Μαλέσκου. Κάθισα να την δω γιατί έχει μια φωτεινότητα. Μιλάει εξαιρετικά ελληνικά, έχει τρόπο και θεωρώ ότι είναι ένα plus στην ελληνική τηλεόραση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η κόρη μου άργησε να έρθει στο γύρισμα ενώ έπρεπε να είναι πρώτη γιατί είναι κόρη μου. Έπρεπε να είναι ακόμα πιο σοβαρή και την απέλυσα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.