«Η προσωπική ζωή του καθενός είναι προσωπική» είπε ο Π.Ιωαννίδης και αποκάλυψε μετά ότι είναι ερωτευμένος

«Η προσωπική ζωή του καθενός είναι προσωπική» είπε ο Π.Ιωαννίδης και αποκάλυψε μετά ότι είναι ερωτευμένος

Ελάχιστα γνωρίζουμε για την προσωπική ζωή του Πάνου Ιωαννίδη, καθώς έχει φροντίσει να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο γνωστός σεφ και κριτής του ριάλιτι μαγειρικής MasterChef φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και εξήγησε: «Νομίζω ότι η προσωπική ζωή του καθενός λέγεται προσωπική γιατί είναι προσωπική. Εάν τη λέει δεν είναι προσωπική, είναι κοινή», εξήγησε.

Στη συνέχεια, ωστόσο, αποκάλυψε: «Βρίσκομαι αρκετό καιρό σε μια σχέση και είμαι πολύ καλά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μίλησε ακόμα για το νέο κύκλο του MasterChef. «Έρχεται τσουνάμι γυρισμάτων», ανέφερε χαρακτηριστικά και προανήγγειλε πολλές αλλαγές, χωρίς ωστόσο να δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.