ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Β.Μόρισον: Ακυρώνει το παγκόσμιο lockdown λόγω κορωνοϊού – Κυκλοφορεί τρία νέα τραγούδια κατά των μέτρων

Β.Μόρισον: Ακυρώνει το παγκόσμιο lockdown λόγω κορωνοϊού – Κυκλοφορεί τρία νέα τραγούδια κατά των μέτρων

Ο Βαν Μόρισον ξεκίνησε εκστρατεία για να «σώσει τη ζωντανή μουσική», που πλήττεται εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων που έχουν τεθεί κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο 75χρονος Βορειοϊρλανδός τραγουδοποιός κατακεραυνώνει τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης, που έχουν αλλάξει την καθημερινότητά μας και έχουν βάλει στον «πάγο» τις ζωντανές εκδηλώσεις

Αφού κατηγόρησε επανειλημμένα στο παρελθόν τη βρετανική κυβέρνηση, αποφάσισε να πάρει «το δικαίωμα της ελευθερίας» με τρία τραγούδια που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες. Όπως ενημέρωσε ο ίδιος, σχεδιάζει «μέσω επιλεγμένων καναλιών» να τα δώσει στη δημοσιότητα ανά δύο εβδομάδες: στις 25 Σεπτεμβρίου το «Born to Be Free», στις 9 Οκτωβρίου το «As I Walked Out» και στις 23 Οκτωβρίου το «No More Lockdown». Θα τα παρουσιάσει, μάλιστα, και στις δύο προγραμματισμένες συναυλίες του στο London Palladium του Λονδίνου.

Ωστόσο, ο υπουργός Υγείας της Βόρειας Ιρλανδίας, Ρόμπιν Σουάν, αντέδρασε στις εξαγγελίες του. Χαρακτήρισε τα τραγούδια που πρόκειται να κυκλοφορήσει «επικίνδυνα», για να προσθέσει: «Δεν ξέρω από πού παίρνει τις πληροφορίες. Ξέρω τι αισθάνεται ο κόσμος για αυτό, αλλά θα έλεγα ότι αυτού του είδους τα μηνύματα είναι επικίνδυνα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν λέω στον κόσμο τι να κάνουν ή τι να σκεφτούν, η κυβέρνηση ήδη κάνει σπουδαία δουλειά σε αυτό. Έχει να κάνει με την ελευθερία επιλογής, πιστεύω ότι ο κόσμος έχει το δικαίωμα να σκέφτεται για τον εαυτό του», απάντησε ο Βαν Μόρισον, δικαιολογώντας την απόφασή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.