ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δ.Αλεξανδράκη: «Πόσο ξεφτίλες είστε; Πηγαίνετε να κρεμαστείτε. Δεν αξίζει να ζείτε»

Δ.Αλεξανδράκη: «Πόσο ξεφτίλες είστε; Πηγαίνετε να κρεμαστείτε. Δεν αξίζει να ζείτε»

«Ροζ» βίντεο κατακλύζουν τελευταία το διαδίκτυο, με πρωταγωνίστριες παίκτριες ριάλιτι από το Big Brother, το MasterChef και το GNTM.

Εσχάτως κυκλοφόρησαν φήμες πως υπάρχει βίντεο ακατάλληλου περιεχομένου και με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, γεγονός που την έκανε έξαλλη. Το μοντέλο, εμφανώς εκνευρισμένο, ζήτησε να σταματήσουν αμέσως οι φήμες που αναπαράγονται μέσω των κυριότερων δικτύων κοινωνικής δικτύωσης και τη θέλουν να πρωταγωνιστεί σε «ροζ» βίντεο.

Σε έντονο ύφος, ανέφερε μέσω Instagram: «Αηδιάζω με κάποιους εδώ μέσα και κάποιοι δεν πρέπει να υπάρχουν, ούτε καν σαν ύπαρξη. Ρε ζώα, κάθεστε να βρείτε sex tapes με μελαχρινές κοπέλες και να πείτε ότι είμαι εγώ; Πόσο τελειωμένοι είστε; Πόσο άνθρωποι χωρίς ζωή είστε; Τι νομίζετε; Ότι είναι μαγκιά;

Είστε ξεφτίλες. Ειλικρινά ντρέπομαι που υπάρχουμε και ζούμε και στην ίδια χώρα. Κάθεστε και αναστατώνετε τις οικογένειές των ανθρώπων. Πόσο ξεφτίλες είστε; Πηγαίνετε να κρεμαστείτε. Ειλικρινά δεν αξίζει να ζείτε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια, ζήτησε από τους ακολούθους της στην πλατφόρμα να προσπαθήσουν όλοι μαζί να «κατεβάσουν» το προφίλ συγκεκριμένου χρήστη, ο οποίος φαίνεται πως ξεκίνησε τη διάδοση των εν λόγω φημών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.