ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Χ.Ρώμας για το θέμα με την Σ.Μουτίδου: «Την συμπαθώ πάρα πολύ αλλά δεν υπήρχε ρόλος για την “δασκάλα”»

Χ.Ρώμας για το θέμα με την Σ.Μουτίδου: «Την συμπαθώ πάρα πολύ αλλά δεν υπήρχε ρόλος για την “δασκάλα”»

Ο Χάρης Ρώμας εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και παραχώρησε συνέντευξη, όπου προσπάθησε να βάλει ένα τέλος στην κόντρα που έχει δημιουργηθεί με την Σοφία Μουτίδου.

Σε μια εφ’ όλης της ύλης, ο αγαπημένος δημιουργός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με την Σοφία Μουτίδου για την απουσία της από την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς».

Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Ρώμας θέλησε να ξεκαθαρίσει το όλο σκηνικό και να θέσει μία οριστική τελεία!

«Tην συμπαθώ πάρα πολύ και θα συνεχίσω να την συμπαθώ. Είναι εξαιρετική ηθοποιός και κάναμε μαζί, γιατί έβαλε το δικό της στοιχείο αλλά και εμείς μαζί γράψαμε με την Άννα, έναν φοβερό ρόλο που εκεί ξεκίνησε ουσιαστικά η καριέρα της Σοφία δυνατά. Η δασκάλα στο «Καφέ της Χαράς». Δεν ήμασταν υποχρεωμένοι να την επαναφέρουμε. Είχε φύγει από τον δεύτερο κύκλο και δεν υπήρχε στον τρίτο. Το λέω γιατί τώρα κάποιοι θαυμαστές ή φίλοι της γράφουν, «Καφέ χωρίς την δασκάλα δεν γίνεται». Πως δεν γίνεται… Γινόταν και τότε» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Με μεγάλη χαρά, όταν ξαναβρεθήκαμε, της είπα ότι θέλουμε να γράψουμε, της το εξήγησα, της το είπα και η ίδια μού εξήγησε ότι, εφόσον βρίσκεται σε μια καθημερινή εκπομπή, υπάρχουν αυτές οι δεσμεύσεις. Όταν θα πρέπει να φύγεις στη 1 από το γύρισμα και τελειώνεις στις 6, μπορεί αν έγιναν συζητήσει με την παραγωγή οικονομικές και πράγματι να ζήτησε λεφτά που δεν ήθελαν να της δώσουν, αλλά από τη στιγμή που μπαίνει το θέμα του ωραρίου που δεν θα φτιάξεις για έναν ηθοποιό όλο το πρόγραμμα των άλλων 19 βασικών ρόλων. Της εξηγώ ότι δεν υπάρχει λόγος να μπούμε στο επόμενο βήμα».

«Δεν την θυμάται αυτή την συζήτηση. Μπορεί να είναι και έτσι. Έτσι θα είναι για να το λέει, εγώ όμως της εξηγώ κάτι που μοιάζει πολύ λογικό. Ρε παιδί μου δεν γίνεται, εφόσον είναι έτσι τα πράγματα. Τώρα μου κάνει εντύπωση πως θέλεις, σε μια εποχή όπως αυτή που ζούμε, να βγάλεις προς τα έξω το πρόσωπο ενός καλλιτέχνη ή ανθρώπου που ζήτησε πολλά λεφτά και δεν της τα έδωσαν. Αυτό εγώ το θεωρώ πρόκληση. Γιατί αν θέλεις να το κάνεις σημαία αυτό; Για να δηλώσεις πως εγώ πληρώνομαι πολύ; Μα σε αυτή την εποχή; Και αυτό είναι πραγματικά κάτι το οποίο νομίζω πως είναι πιο προσωπικό» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο Χάρης Ρώμας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ο αγαπημένος δημιουργός του ΑΝΤ1 συμπλήρωσε πως «είναι ένα πρόβλημα το οποίο το έβγαλε μόνη της και με ρωτάνε και με ξαναρωτάνε έξω απότο θέατρο. Μου την έχουν στήσει δυο, τρεις φορές κάμερες κλπ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.