ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κάνιε Γουέστ: Ψάχνει τρόπο για επική συνεργασία της Nike με την Adidas

Κάνιε Γουέστ: Ψάχνει τρόπο για επική συνεργασία της Nike με την Adidas

Ο Κάνιε Γουέστ είναι ένας από τους κορυφαίους επιχειρηματίες στον πλανήτη και καμία του κίνηση δεν θα μπορούσε να αποκαλεστεί ως τυχαία.

Έτσι πλέον σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να πετύχει μία συμφωνία ανάμεσα σε δύο εταιρίες που έχουν τεράστια αντιπαλότητα, τη Nike και την Adidas.

Πρόσφατα, ο 43χρονος ράπερ και επιχειρηματίας από την Ατλάντα, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει απασχολήσει πάρα πολύ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με τις εξωφρενικές δηλώσεις του, έκανε μια ανάρτηση στο Twitter στην οποία αναφέρει πως φιλοδοξία του είναι να επιτύχει μια συνεργασία μεταξυ της Nike και της adidas.

Ο Κάνιε τον τελευταίο καιρό προσπαθεί να κερδίσει μια θέση στο διοικητικό συμβούλιο της adidas, και σύμφωνα με τον ίδιο: ”Η βασική προτεραιότητα μου όταν θα είμαι στο διοικητικό συμβούλιο της adidas, θα είναι μια συνεργασία με την Nike για την υποστήριξη της ανάπτυξης της κοινότητας”.

Να αναφέρουμε ότι ο ταλαντούχος ράπερ αρχικά συνεργάστηκε με την Nike για να «πουλήσει» τα Yeezy – με τρία στυλ παπουτσιών σε μια πενταετή συνεργασία -, ωστόσο η συμφωνία χάλασε, καθώς ο Κάνιε δεν θα είχε μεγάλα ποσοστά κέρδους από τα sneakers που θα σχεδίαζε. ΄Έτσι, το 2014 έκανε μια ανακοίνωση σοκ, στην οποία ανέφερε ότι “μετακομίζει” στην adidas. Το πρώτο adidas Yeezy έκανε το ντεμπούτο του το 2015 και από τότε δύο μάρκες έχουν μια ισχυρή συνεργασία και φέρνουν συνεχώς στο προσκήνιο νέα sneakers, τα οποία ξεχωρίζουν για το ιδιαίτερο στυλ τους και φυσικά γίνονται αμέσως ανάρπαστα.

Μια συνεργασία μεταξύ της Nike και της adidas σίγουρα δεν είναι τόσο εύκολη, καθώς και οι δύο μάρκες έχουν παλέψει πολλά χρόνια για να αναδειχτούν πρωταθλητές στην παγκόσμια αγορά των sneakers. Ο Κάνιε ωστόσο, ελπίζει ότι θα φέρει τις δύο μάρκες κοντά στο όνομα της “ανάπτυξης της κοινότητας”.

Βέβαια, για να γίνουν όλα αυτά, ο Κάνιε θα πρέπει πρώτα να λάβει μια θέση στο διοικητικό συμβούλιο της adidas, και μάλιστα έχει απειλήσει ότι θα φοράει Air Jordans μέχρι να του την δώσουν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.