Τζένιφερ Λόπεζ: Aυτό είναι το παραθαλάσσιο σπίτι της Λατίνας σταρ στο Μαλιμπού (φωτό)

Τζένιφερ Λόπεζ: Aυτό είναι το παραθαλάσσιο σπίτι της Λατίνας σταρ στο Μαλιμπού (φωτό)

Η Λατίνα σταρ Τζένιφερ Λόπεζ και ο πρώην αστέρας του μπέιζμπολ, Άλεξ Ροντρίγκεζ, πούλησαν την παραθαλάσσια κατοικία τους στο Μαλιμπού για 6,775 εκατομμύρια δολάρια.

Το ζευγάρι είχε αγοράσει την κατοικία πέρυσι για 6,6 εκατομμύρια δολάρια από τον ηθοποιό της σειράς “Entourage”, Τζέρεμι Πίβεν, και πριν αποφασίσει να την πουλήσει για 7,99 εκατομμύρια δολάρια τον Ιούλιο, είχε κάνει μια σειρά από ανακαινίσεις στο εσωτερικό της.

Η τριώροφη κατοικία βρίσκεται δίπλα στην αμμώδη παραλία και διαθέτει μια μεγάλη βεράντα, αλλά και δύο μπαλκόνια, όλα με θέα τον ωκεανό. Tο εσωτερικό της κατοικίας έχει μέγεθος 372 τετραγωνικά μέτρα και περιλαμβάνει πέντε υπνοδωμάτια και 4,5 μπάνια. Το λευκό χρώμα κυριαρχεί παντού στην κατοικία, δίνοντας μια αίσθηση ηρεμίας, καθιστώντας αυτό το ακίνητο ιδανικό για χαλάρωση.

Το ζευγάρι δεν έκανε κάποιο σχόλιο για την πώληση της κατοικίας, ενώ σύμφωνα με αναφορές πρόσφατα αγόρασαν μια κατοικία 32,5 εκατομμυρίων δολαρίων στο Star Island του Μαϊάμι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.