GNTM: Όταν ο «γύπας» απέτυχε στο «γύπινγκ» – Τι είπε η σύντροφός του

GNTM: Όταν ο «γύπας» απέτυχε στο «γύπινγκ» – Τι είπε η σύντροφός του

Ο Δημοσθένης Τζουμάνης συστήθηκε στο GNTM ως «γύπας», αλλά η κοπέλα του αποκάλυψε πως δεν είναι τόσο καλός στο «γύπινγκ», όπως ο ίδιος ισχυρίζεται.

Η Κατερίνα μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό για τη σχέση της -εδώ κι ένα χρόνο- με τον 29χρονο, αποκαλύπτοντας: «Με το Δημοσθένη γνωριστήκαμε μέσω κοινής παρέας. Ήταν εύκολο να γνωριστούμε και μετά πήγαμε τη σχέση μας στο επόμενο επίπεδο. Είχε κάνει μια κίνηση για “γύπινγκ”, αλλά δεν τα κατάφερε».

Στην πρώτη δοκιμασία, μετά την είσοδο ανδρών και κοριτσιών στο σπίτι του ριάλιτι, οι συμμετέχοντες στην τρίτη έκδοση του GNTM έπρεπε να πραγματοποιήσουν γυμνή φωτογράφιση. Η σύντροφος του «γύπα» κατανοεί πως ο αγαπημένος της δεn τα πήγε και τόσο καλά, αλλά θεωρεί σίγουρο πως θα συνεχίσει στο παιχνίδι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως πρόσθεσε: «Είδα τη γυμνή φωτογράφιση με την παρέα μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν τα πήγε πολύ καλά. Είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει εμπειρία στο χώρο, αλλά θα μάθει. Θα φανεί στην πορεία. Χάρηκα πολύ που τον είδα. Ζει ένα όνειρό του, ήμουν πολύ χαρούμενη που τον είδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.