ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Διαζύγιο Α.Παναγιώταρου: Μίλησε ο πλαστικός-σύζυγος: «Κάνουμε ένα διαλειμματάκι» (βίντεο)

Διαζύγιο Α.Παναγιώταρου: Μίλησε ο πλαστικός-σύζυγος: «Κάνουμε ένα διαλειμματάκι» (βίντεο)

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος, έπειτα από τις φήμες πως χώρισε επεισοδιακά από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και «ξεκαθάρισε» την κατάσταση.

​Το ζευγάρι είναι μόλις δύο χρόνια παντρεμένο κι ο πλαστικός χειρουργός δηλώνει τα εξής:

«Κοίταξε να δεις για προσωπικά θέματα δεν είναι ευχάριστο να μιλάω. Έχει ακουστεί πάρα πολύ τις τελευταίες ημέρες. Είμαστε σε μια φάση διαλείμματος, το οποίο το έχουμε αποφασίσει μαζί. Όχι δεν έγινε τσακωμός. Είναι μια φάση που περνάνε πολλά ζευγάρια από ότι ξέρω.

​Αποφασίζεις να κάνεις ένα διάλειμμα κι αυτό πιστεύω ότι θα κάνει καλό και σε εσένα και στην σχέση. Μια χαρά σχέση και επαφή και καλή επικοινωνία έχουμε με την Αλεξάνδρα καθημερινά. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο».

Έχει τεθεί θέμα διαζυγίου; «Μέχρι εκεί που είπα. Συζητήσαμε κάποια πράγματα κι είπαμε να το αφήσουμε για λίγο και να κάνουμε ένα διαλειμματάκι. Ζούμε χωριστά και τέλος, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Το καλοκαίρι ήμασταν μαζί διακοπές και τώρα περίπου ένα μήνα συμβαίνει αυτό».

Σε σχέση με το αν η αιτία του διαλείμματος είναι ότι η Αλεξάνδρα δεν ήθελε να κάνει παιδί, ο Αριστομένης Γιαννόπουλος λέει: «Παιδιά καμία σχέση. Αυτά που έχουμε πει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.