ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Άρχισαν τα όργανα στο Big Brother: Τα πρώτα λεσβιακά φιλιά είναι γεγονός – Αφροδίτη & Σοφία φιλιούνται με πάθος (βίντεο)

Άρχισαν τα όργανα στο Big Brother: Τα πρώτα λεσβιακά φιλιά είναι γεγονός – Αφροδίτη & Σοφία φιλιούνται με πάθος (βίντεο)

Από το Bachelor το περιμέναμε… το Big Brother μας το προσέφερε!

Άρχισαν τα όργανα στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού» με τα πρώτα παθιασμένα φιλιά μεταξύ γυναικών να είναι γεγονός.

Οι Αφροδίτη και η Σοφία έχουν έρθει πολύ κοντά φιλικά και περνούν πολύ χρόνο μαζί, έτσι δεν ήταν δύσκολο να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού που παίζανε.

Σε αυτό το παιχνίδι η Σοφία Δανέζη και η Αφροδίτη δεν αρνήθηκαν την πρόκληση των συμπαικτών τους και φιλήθηκαν με πάθος στο … στόμα.

Μάταια προσπαθούσε να φύγει από το στόμα της ξανθιάς τραγουδίστριας Σοφίας, το plus size μοντέλο Αφροδίτη.

Την είχε αρπάξει όπως θα δείτε στο βίντεο και δεν ξεκολλούσε τα χείλη της από πάνω της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.