Η κόρη της Ν.Μουρ και του Μ.Γουίλις εξομολογείται: Πώς ήταν η πρώτη φορά που είχε ερωτική επαφή (βίντεο)

Η κόρη της Ν.Μουρ και του Μ.Γουίλις εξομολογείται: Πώς ήταν η πρώτη φορά που είχε ερωτική επαφή (βίντεο)

Λεπτομέρειες για την πρώτη φορά που έκανε σεξ έδωσε στη δημοσιότητα η ηθοποιός Ρούμερ Γούιλις, κόρη της διάσημης ηθοποιού Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλις.

Η Ρούμερ Γούιλις είπε χαρακτηριστικά ότι έκανε πρώτη φορά σεξ σε ηλικία 18 ετών με έναν «μεγαλύτερο» άντρα. Η 32χρονη ηθοποιός δεν δίστασε να υπογραμμίσει την ντροπή που ένιωσε για την επαφή εκείνη καθώς συνομιλούσε με την Jada Pinket Smith στην εκπομπή «Red Table Talk», περνώντας έτσι ένα σημαντικό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες για τα στερεότυπα αλλά και την σεξουαλικότητα.

«Όταν έχασα την παρθενιά μου ήμουν 18 ετών και ένιωθα ντροπή. Δεν με κακοποίησαν ή δεν ήταν βιασμός, αλλά δεν είπα ναι. Δεν ήμουν σύμφωνη με αυτό. Αλλά δεν είπα ούτε όχι. Το άφησα να συμβεί», είπε αρχικά η Ρούμερ Γούιλις.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι ο άντρας που «την εκμεταλλεύτηκε» ήταν «μεγαλύτερος» και δεν της έδωσε την ευκαιρία για συγκατάθεση.

«Νιώθω ότι είναι η ευθύνη του άνδρα. Το όχι σημαίνει όχι, αλλά τι γίνεται αν δεν μπορείς να πεις όχι», συμπλήρωσε η ίδια. «Έφτασα στο σημείο να πιστεύω ότι αν κάποιος με ήθελε σεξουαλικά ή αν αισθανόμουν ότι με ποθούσε, είχε δικαιώματα πάνω μου. Όταν ήμουν 14, επειδή αισθανόμουν τόσο ντροπιασμένη από όσα έγραφαν τα blog για την εμφάνισή μου, το πρόσωπό μου, που σκεφτόμουν πως, εάν με επιθυμεί κάποιος ερωτικά, τότε έχω αξία», είπε επίσης σε άλλο σημείο της συνέντευξής της.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η Ρούμερ Γούιλις μιλάει τόσο ανοιχτά στην Jada Pinket Smith. Περίπου πριν ένα χρόνο οι κόρες της Ντέμι Μουρ, Ρούμερ, Σκουτ και Ταλούλα αλλά και η ίδια η Ντέμι Μουρ εμφανίστηκαν στο «Facebook Watch» της Jada Pinkett Smith, όπου μίλησαν για τον εθισμό της μητέρας τους στο αλκοόλ και τα χάπια μετά τον χωρισμό της από τον Αστον Κούτσερ.

«Ηταν σαν να είχε έρθει ένα τέρας», ανέφερε η 26χρονη κόρη της Ντέμι Μουρ, Ταλούλα, πέρυσι τον Νοέμβριο.

«Θυμάμαι πόσο άγχος ένιωθα όταν ήταν μεθυσμένη και τα μάτια της ήταν μισάνοιχτα και πόσο παράξενος ήταν ο τρόπος που μιλούσε», ανέφερε και συνέχισε: «Υπήρχαν στιγμές που θύμωνε και την αντιμετωπίζαμε σαν παιδί. Της μιλούσαμε σαν να ήταν παιδί. Σκεφτόμουν πως δεν ήταν η μητέρα που μας μεγάλωσε».

Εκείνη τη δύσκολη περίοδο περιγράφει και η ίδια η Ντέμι Μουρ στο βιβλίο της με τίτλο «Inside Out», σοκάροντας με τις αποκαλύψεις για τον βιασμό της όταν ήταν 15 ετών – αλλά και πώς εθίστηκε στο αλκοόλ μετά τον χωρισμό από τον διάσημο ηθοποιό Άστον Κούτσερ.

Δείτε ένα σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη της κόρης της Ντέμι Μουρ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

H 32χρονη Ρούμερ Γουίλις μίλησε για την πρώτη της ερωτική εμπειρία, που ήταν τραυματική…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.