ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Χ.Γκράντ: «Τα κινητά τηλέφωνα είναι τοξικά – Νομίζω ότι μας σκοτώνουν»

Χ.Γκράντ: «Τα κινητά τηλέφωνα είναι τοξικά – Νομίζω ότι μας σκοτώνουν»

O Χιου Γκραντ παραχώρησε συνέντευξη στο Radio Times και στάθηκε στα κινητά τηλέφωνα και στα προβλήματα που δημιουργούν στην ζωή μας.

Ο Βρετανός ηθοποιός δήλωσε ότι πέρασε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από τη συσκευή του, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς The Undoing και απολάμβανε τον «ευχάριστο» χρόνο μακριά από αυτό.

«Μισώ το τηλέφωνό μου. Για πρώτη φορά εδώ και χρόνια περνούσα 14 ευχάριστες ώρες στη δουλειά χωρίς αυτό» είπε.

«Ήταν σαν να είμαι ξανά στο 1994. Μεταξύ των σκηνών, μελετούσα τον ρόλο μου, διάβαζα βιβλίο ή μιλούσα με ανθρώπους. Ήταν πολύ ωραίο».

Ο Χιου Γκραντ συνέχισε: «Τα τηλέφωνα είναι τρομερά πράγματα. Είναι τοξικά. Νομίζω ότι μας σκοτώνουν».

Ο Βρετανός ηθοποιός, ο οποίος έγινε 60 ετών τον Σεπτέμβριο, παραδέχτηκε πρόσφατα ότι μετά τα πρώτα χρόνια της καριέρας του που υποδυόταν ευαίσθητους καρδιοκατακτητές, έχει στραφεί περισσότερο σε «ρόλους που εξοργίζουν» καθώς μεγαλώνει.

«Ο Ρίτσαρντ (Κέρτις) πάντα έβρισκε ξεκαρδιστικό το ότι το κοινό μπορεί να πιστεύει ότι ήμουν πραγματικά καλός τύπος στις ταινίες του, γιατί γνώριζε άλλα» είπε ο Γκραντ.

«Ήταν πραγματικά ένας χαρακτήρας, επειδή ο κ. Καλό Παιδί δεν ήμουν εγώ. Καθώς μεγαλώνω, γοητεύομαι όλο και περισσότερο από εξοργιστικούς ρόλους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα τελευταία χρόνια, ο Χιου Γκραντ έχει υποδυθεί κακούς στο Paddington 2 και στο A Very English Scandal.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.