Έλενα Χριστοπούλου για Πάνο Καλλίτση: «Είναι ντροπή όλο αυτό – Εγώ δεν βγήκα ποτέ στα κανάλια» (βίντεο)

Έλενα Χριστοπούλου για Πάνο Καλλίτση: «Είναι ντροπή όλο αυτό – Εγώ δεν βγήκα ποτέ στα κανάλια» (βίντεο)

Για την δικαστική υπόθεση με τον πρώην σύζυγό της Πάνο Καλλίτση μίλησε η Έλενα Χριστοπούλου.

Καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά, στο «Καλό Μεσημεράκι», η Έλενα Χριστοπούλου δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά το συγκεκριμένο θέμα, ξεκαθαρίζοντας τη δική της θέση, μετά και τις τελευταίες δηλώσεις του Πάνου Καλλίτση.

«Την προηγουμένη εβδομάδα στείλαμε ένα δελτίο τύπου για να πούμε τη θέση μας και τη στάση μας όχι μόνο στην αντίθετη πλευρά του πρώην συζύγου μου. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Μαρία Ηλιάκη. Οι φίλες μου που είναι μαζί μου σε αυτή την ιστορία. Που έχουν πει την αλήθεια για αυτή την ιστορία. Έχουμε μπλέξει σε έναν κυκεώνα. Οποιαδήποτε γυναίκα πάρει τη ζωή στα χέρια της με τις δικές της επιλογές και λάθη να μην φοβάται και να τολμάει, να πολεμάει για να κερδίσει. Έχω και λίγο αμηχανία.

Μέσα από τη δική μου περίπτωση, με τα λάθη και τα σωστά που δεν θα βγω να κοινοποιήσω σε κανένα κανάλι όπως κάνουν άλλες πλευρές, θέλω να πω να πατάμε στα πόδια μας και να μη φοβόμαστε. Η αλήθεια στο τέλος έχει τη θέση της» δήλωσε φανερά φορτισμένη, ενώ άφησε αιχμές για την απέναντι πλευρά όσον αφορά τη στάση του Πάνου Καλλίτση τις τελευταίες ημέρες.

«Είναι πράγματα που ανοιγοκλείνουν εδώ και 3,5 χρόνια. Δεν αξίζει τον κόπο με όλα αυτά που ζούμε και αυτοί οι τίτλοι σε εφημερίδες από συνεντεύξεις ανθρώπων που λένε ιστορίες, είναι ντροπή. Είναι ντροπή τη σήμερον ημέρα. Εγώ δεν πήγα ποτέ στα κανάλια να πω γεια σας ήρθα να μιλήσουμε. Απευθύνθηκα στους αρμόδιους και όχι στην τηλεόραση. Δεν με ενδιαφέρει η άλλη πλευρά. Με ενδιαφέρω εγώ, οι άνθρωποι που αγαπώ και είναι δίπλα μου και με στηρίζουν και είναι δίπλα μου με ύψος και ήθος. Είναι εμπλεκόμενες γυναίκες με δημόσιο βήμα που θα μπορούσαν να πουν οτιδήποτε ήθελαν και έχουν κρατήσει μία άψογη στάση και στάθηκαν μεγάλες κυρίες», συμπλήρωσε η Έλενα Χριστοπούλου.

Όσο για το μάθημα που πήρε από τη συγκεκριμένη υπόθεση, η Έλενα Χριστοπούλου απάντησε χαρακτηριστικά: «Το πρώτο είναι ότι τα περιμένω όλα από όλους, που δεν το πίστευα αυτό με τίποτα, και το δεύτερο, που είναι πολύ προσωπικό, μπορεί να το καταλάβουν κάποιοι και κάποιοι άλλοι όχι, να μαζεύω τα πράγματά μου, που είναι δικά μου και να τα κρατάω πάντα μαζί μου».

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη της Έλενας Χριστοπούλου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.