Γ.Ζουγανέλης: «Από μωρό με εκπλήσσει η κόρη μου – Παντρεύτηκε Σάββατο και εγώ το έμαθα Δευτέρα»

Γ.Ζουγανέλης: «Από μωρό με εκπλήσσει η κόρη μου – Παντρεύτηκε Σάββατο και εγώ το έμαθα Δευτέρα»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τον γάμο της κόρης του Ελεωνόρας.

«Δεν παρενέβαινα ποτέ στις επιλογές της, σε ό,τι έχω ιερό. Ούτε μια στιγμή, ούτε μία νύξη!», είπε αρχικά.

Και συνέχισε αναφέροντας πώς ο γαμπρός του, Σπύρος Δημητρίου τού ζήτησε το χέρι της Ελεονώρας: «Ήμουν στη Μύκονο και με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: Προς το παρόν θέλω να ξέρετε ότι αυτό μου συμβαίνει, θέλω να ζητήσω το χέρι της κόρης σας, έστω και από τηλεφώνου».

Στη συνέχεια, δεν έκρυψε την επιθυμία του να γίνει παππούς: «Εννοείται ότι θέλω να γίνω παππούς, είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να μου συμβεί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για τον πρόσφατο γάμο της κόρης του στις Σπέτσες, είπε μεταξύ άλλων: «Δεν ήταν καθόλου κόσμος… καμιά 30αρια ήταν οι καλεσμένοι, ο χώρος ήταν εξωτερικός, το ζευγάρι παντρεύτηκε έξω… εννοείται ήταν θρησκευτικός ο γάμος… τι κάνουμε… το ήθελα πάρα πολύ… Βέβαια με εξέπληξε η κόρη μου, μου το είχε έκπληξη μέχρι τελευταία στιγμή. Μου είχε πει ότι θα παντρευτεί με πολιτικό γάμο και θα κάνει αργότερα τον θρησκευτικό, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες. Σάββατο παντρεύτηκε, τη Δευτέρα το έμαθα. Από μωρό παιδί αυτό το κοριτσάκι με εκπλήσσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.