ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Συγκλονίζει η Έλενα Χριστοπούλου: «Πότε θα αγκαλιάσω τους γονείς μου χωρίς να φοβάμαι»

Συγκλονίζει η Έλενα Χριστοπούλου: «Πότε θα αγκαλιάσω τους γονείς μου χωρίς να φοβάμαι»

H Έλενα Χριστοπούλου θέλησε να στείλει μέσα από τα social media ένα ιδιαίτερο μήνυμα σχετικά με την καθημερινότητα της, αλλά και τη δύσκολη περίοβο που όλοι βιώνουμε με τον κορωνοϊό.

Με μία της φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η κριτής του My Style Rocks εξέφρασε κάποιες από τις σκέψεις της. Μιλώντας για θέματα όπως τα πιο μικρά καθημερινά προβλήματα, αλλά και τη σοβαρότητα της κατάστασης που αντιμετωπίζουμε και τη σημασία της στάσης αισιοδοξίας και αυτο-αγάπης, σημείωσε:

«Είμαι γυναίκα, δεν είμαι μητέρα, έχω σημάδια άγχους, παλεύω από τα 17 μου να τα καταφέρω, μερικές φορές το σπίτι μου είναι άνω κατω, ψάχνω να βρω το κινητο μου την ώρα που μιλάω στο κινητό, δεν βρισκω τα κλειδιά μου στην τσάντα μου ενώ πάντα είναι στην ιδια θέση για να μην τα χάνω, ξυπνάω πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι μου, δεν θυμάμαι ποτέ αν έκλεισα τον θερμοσίφωνα, περπατάω κ σκύβω από την κούραση και μου εγινε συνήθεια πια , δεν γελάω εύκολα χαμογελάω πολύ συχνά όμως, εχω φίλους που δεν προλαβαίνω να δω, μόνιμα κάποιος μου τηλεφωνεί και με μπερδεύει, προσπαθώ να είμαι συνεπής με όλους δεν τα καταφέρνω πάντα, προσπαθώ να καταλάβω ποτε θα ζω κανονικά και θα αγκαλιάσω τους γονείς μου πάλι χωρίς να φοβάμαι, έμαθα όμως με τον καιρό να ελπίζω, να ονειρεύομαι, να ειμαι αισιόδοξη και να προσεχω τον εαυτό μου όπως προσεχω αυτούς που αγαπάω! Είναι ένα μήνυμα στον εαυτο μου, μπορεί… και δικό σου» έγραψε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου.


Ειμαι γυναικα , δεν ειμαι μητερα , εχω σημαδια αγχους, παλευω απο τα 17 μου να τα καταφερω , μερικες φορες το σπιτι μου ειναι ανω κατω , ψαχνω να βρω το κινητο μου την ωρα που μιλαω στο κινητο, δεν βρισκω τα κλειδια μου στην τσαντα μου ενω παντα ειναι στην ιδια θεση για να μην τα χανω , ξυπναω πριν χτυπησει το ξυπνητηρι μου , δεν θυμαμαι ποτε αν εκλεισα τον θερμοσιφωνα , περπαταω κ σκυβω απο την κουραση και μου εγινε συνηθεια πια , δεν γελαω ευκολα χαμογελαω πολυ συχνα ομως, εχω φιλους που δεν προλαβαινω να δω, μονιμα καποιος μου τηλεφωνει και με μπερδευει, προσπαθω να ειμαι συνεπης με ολους δεν τα καταφερνω παντα, προσπαθω να καταλαβω ποτε θα ζω κανονικα και θα αγκαλιασω τους γονεις μου παλι χωρις να φοβαμαι, εμαθα ομως με τον καιρο να ελπιζω , να ονειρευομαι, να ειμαι αισιοδοξη και να προσεχω τον εαυτο μου οπως προσεχω αυτους που αγαπαω ! Ειναι ενα μηνυμα στον εαυτο μου, μπορει.. και δικο σου ❤ #ηαγαπηκανειθαυματα Εξω εχει ηλιο .. να πατε μια βολτα !! Καλημερα ❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Christopoulou (@elena_hristopoulou) στις

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.