ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ακόμα να χωνέψει ότι έφυγε: Η Ευριδίκη Παπαδοπούλου κατηγορεί τον Τριαντάφυλλο για απόπειρα ξυλοδαρμού (βίντεο)

Ακόμα να χωνέψει ότι έφυγε: Η Ευριδίκη Παπαδοπούλου κατηγορεί τον Τριαντάφυλλο για απόπειρα ξυλοδαρμού (βίντεο)

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου το γεγονός ότι έφυγε πρώτη από το Just the two of us! Μετά την τραγική της εμφάνιση το βράδυ του Σαββάτου, της έφταιγαν όλοι οι άλλοι εκτός από την ίδια.

Αφού πήρε σβάρνα όλες τις εκπομπές, έκανε αμέτρητα stories για την «περιπέτεια» που πέρασε, έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα. Κατηγόρησε ευθέως τον παρτενέρ της στο παιχνίδι, Τριαντάφυλλο για απόπειρα ξυλοδαρμού!

Σήμερα στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου η παραγωγή του παιχνιδιού διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα υποστήριξε η «θιγμένη» Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Είναι γεγονός πως δεν κάνουμε όλοι για όλα και το «δυο λαλούν και τρεις χορεύουν» δεν πιάνει στις μέρες μας για να «χωθείς» ντε και καλά στο χώρο της τηλεόρασης.

Για την ιστορία εχθές είπε σε ανάρτηση της στο Instagram:

«Θα πω και κάτι τελευταίο, θα το μοιραστώ μαζί σας και θα το αφήσω εδώ και θα βάλω τελεία. Θα το αφήσω πίσω μου κι αυτό. Στη ζωή μου δε δέχομαι καμίας μορφής βία, δεν μου αρέσει το bullying. Καταδικάζω τη βία, και ειδικά όταν η βία προέρχεται από άντρα σε γυναίκα.

Έχω να καταγγείλω και γι’ αυτό υπάρχουν μαρτυρίες, ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο κύριος Τριαντάφυλλος μου έκανε bullying στην πρόβα μας στο στούντιο πήγε να με χτυπήσει. Και το οποίο συνέβη και χθες μετά την εκπομπή της κυρίας Σίσσυς Χρηστίδου, στην οποία ανέφερα πως εάν μου ξαναδινόταν ως παρτενέρ, δεν θα τον δεχόμουν γιατί δεν είχα χημεία.

Αυτά για να τα γνωρίζετε όλα και να βγάζετε τα συμπεράσματά σας σωστά. Ναι στο μπόουλινγκ και όχι στο bullying».

Τι απαντάει η πλευρά του Τριαντάφυλλου…

Ο δικηγόρος του Τριαντάφυλλου, Στέλιος Σούρλας, μίλησε στην εκπομπή Happy Day, τονίζοντας πως αν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν ανακαλέσει, τότε θα προχωρήσει σε μήνυση.

«Η καταγγελία που έχει γίνει από την κυρία Παπαδοπούλου είναι πολύ σοβαρή. Ο κύριος Τριαντάφυλλος επ’ ουδενί δεν είναι βίαιος χαρακτήρας, αντιθέτως οι μάρτυρες που ήταν εκεί πέρα βεβαιώνουν το αντίθετο.

Έχω λάβει εντολή από χθες να προχωρήσω σε εξώδικη δήλωση, πρόσκληση, διαμαρτυρία και καταγγελία με την οποία ζητούμε από την κυρία Παπαδοπούλου να ανακαλέσει τα όσα ψευδώς και συκοφαντικά έχει πει, σε διαφορετική περίπτωση θα προχωρήσουμε τόσο σε μήνυση, αλλά και σε αποζημίωση διότι με τα λεγόμενά της έβλαψε και ηθικά αλλά και επαγγελματικά τον εντολέα μου», είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος Στέλιος Σούρλας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.